Pınar Damar cinayetinde kan donduran detaylar: Öldürüp arama çalışmalarına katıldı

Pınar Damar cinayetinde kan donduran detaylar: Öldürüp arama çalışmalarına katıldı

Bağcılar'da kaybolan 32 yaşındaki Pınar Damar'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulunmuştu. Olayın ardından Damar'ın kuzeninin eşi Metin A., adli tıp önünde gözaltına alındı. Metin A.'nın Pınar'ın ailesiyle birlikte Pınar'ı arama çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Metin A. tutuklandı.

İstanbul Bağcılar'da Mahmutbey Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü akşam saat 19.00 sıralarında ağaçlık alanda bir cansız beden bulunmuş, cesedin kayıp olarak aranan Pınar Damar'a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Damar'ın kuzeninin eşi Metin A., cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na geldiği sırada gözaltına alınmıştı. Cani katil Metin A., Pınar Damar ile ilişkisi olduğunu ileri sürdü ve Damar'ı göl kenarında boğduktan sonra ağaçlık alana attığını söyledi. Öte yandan Damar'ın eniştesi Serdar Taşdemir, Metin A. birlikte Pınar'ı aradıklarını anlatıp "En son aklıma gelecek kişi oydu" diye konuştu. Ayrıca Pınar ile katili Metin A.'nın aynı karede olduğu fotoğraflar da ortaya çıktı.

5051207.jpg

"PAZARTESİ GÜNÜ 21.45'TE KENDİSİNE MESAJ ATTIM, GÖRDÜ CEVAP VERMEDİ"

Pınar Damar'ın eniştesi Serdar Taşdemir, Pınar'la en son geçtiğimiz pazar günü ailece görüştüklerini belirterek şöyle konuştu:

"Antalya'dan tatilden geldi. Beni aradı ve yanına gittik, bana ve yeğenlerine hediye almıştı. Pazartesi günü 21.45'te Whatsapp'tan komik bir video gönderdim. Görmüş ama, cevap vermemiş. Muhtemelen daha sonra telefonu kapandı. Ertesi gün eşim aradı, Pınar'ın kaybolduğunu söyledi. Çok sıcak kanlı biriydi, her gün beni arardı. Hukuki olarak biz davanın peşine düşeceğiz. Polis teşkilatına güveniyoruz. İnşallah adalet yerini bulur."

"GÖZALTINA ALINAN METİN A.'YLA BİRLİKTE PINAR'I ARADIK"

Enişte Taşdemir, gözaltına alınan kuzeninin eşi Metin A. ile ilgili şunları söyledi:

"Akşam benimle birlikte Pınar'ı aradı. Pınar'ın 3 ay önce bir köpeği ölmüştü. Bazen köpeğinin mezarına giderdi. Ablası mezara bakmamız gerektiğini söyleyince, acaba orada mı diye bakmaya gittik. Mezarın yerini Metin A. biliyordu. Numarasını eşimden aldım. Nerede olduğunu sordum, kafede Pınar'ı aradığını söyledi. Sonra köpeğinin mezarına gittik, yerini Metin A. biliyordu. Hiç aklımdan öyle bir şey gelmezdi. En son aklıma gelecek kişi oydu. Ben Metin A.'yı daha önce bir kez gördüm" dedi.

5051208.jpg

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ: İLİŞKİMİZİ KİMSE BİLMİYORDU

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Metin A. (35) 'nın önce cinayeti inkar etmesine rağmen daha sonra bütün detayları ile anlattığı ortaya çıktı. Poliste ifade veren Metin A., 7 yıldır N.G. ile imam nikahlı olarak yaşadığını, Pınar Damar'ın da eşinin amcasının kızı olduğunu söyledi. İfadesinde Pınar Damar'la ilişkilerinin 4 yıl önce başladığını iddia eden şüpheli Metin A.'nın, "İlişkimizi kimse bilmiyordu" dediği belirtildi.

5051202.jpg

"SEVGİLİSİYLE BİR KAFETARYADA BULUŞTUĞUNU ÖĞRENDİM"

Olay günü Pınar Damar'ın bir yıldır başkasıyla da gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiğini anlatan Metin A., "Onun sevgilisiyle bir kafetaryada buluştuğunu öğrendim. Kafetaryanın önüne giderek saat 21.45'e kadar onları takip ettim. Kafeteryadan çıkana kadar bekledim. Otomobilimle onları takip ettim. Adam, Pınar'ı evin yakınlarında indirince otomobilimle onun yanıma gidip konuşmak istediğini söyleyip araca binmesini sağladım" dedi.

5051206.jpg

"ÖNCE TOKAT ATTIM BAYILINCA BOĞARAK ÖLDÜRDÜM"

Birlikte Başakşehir bölgesinde otomobille gezdiklerini anlatan Metin A. "Ben olay sırasında alkollüydüm. Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Benimle evlenmezsen ben de istediğimle gezerim diye bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ben de ona tokat attım. Başını aracın orta direğine çarptı. Daha sonra onu elimle boğdum. Cesedi bırakarak olay yerinden kaçtım" dediği öğrenildi.

ADLİ TIP'TAKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Metin A. Adli Tıp'ta Pınar Damar'ın aile üyelerinin haykırışlarını izlerken görüntülendi. Metin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

5051203.jpg

GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pınar Damar'ın cenazesi Küçükçekmece Gasilhanesi'nden ailesi tarafından teslim alındı. Damar'ın cenazesi İkitelli Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'ye getirildi. Babası Mustafa Damar, taziyeleri kabul etti. Cenazeye ailesi, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Kardeşi Bahar Damar, cenaze töreninde ablasının tabutuna sarıldı, ayakta durmakta güçlük çekti. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı'na toprağa verildi.

5051251.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN