POMEM sonuçları sorgulama ekranı | 23. Dönem POMEM sonuçları e Devlet sorgulama işlemi

POMEM sonuçları sorgulama ekranı | 23. Dönem POMEM sonuçları e Devlet  sorgulama işlemi

POMEM sonuçlarının açıklanması ile birlikte binlerce aday POMEM sonuçları sorgula ekranından sorgulama işlemi yapıyor. 1 Ekim ve 14 Ekim tarihleri arasında önbaşvuruları gerçekleştirilen POMEM alımlarında mülakat sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına Emniyet Genel Müdürlüğünün “https://www.egm.gov.tr” internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının “http://www.pa.edu.tr” internet sitesinden vatandaşlık numaraları ve e-Devlet şifrelerini girerek ulaşabiliyorlar. Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfası kilitlenmiş durumda. 23. Dönem POMEM sonuçlarını öğrenmek isteyenler e devlet üzerinden POMEM sonuç sorgulama yapıyor. İşte 23. Dönem POMEM sonuçları ve e Devlet 23. Dönem POMEM sonuç sorgulama sayfası...

"POMEM sonuçları sorgula" e Devlet "23. Dönem POMEM sonuç sorgulama sayfası" başvurularda bulunan binlerce aday bu başlıklarla internetten arama yapıyor. 23. Dönem POMEM sonuçları 13 Mart 2019 Çarşamba sabahı açıklandı. POMEM sonuçları sorgulama yapmak isteyen adaylar e Devlet 23. Dönem POMEM sonuç sorgulama sayfası üzerinden POMEM sonuçları sorgulama yapıyor. Polis olmak isteyen vatandaşlar, resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Heyecanla beklenilen sonuçları erişime açıldı. Adaylar sınav sonuçlarına Emniyet Genel Müdürlüğünün “https://www.egm.gov.tr” internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının “http://www.pa.edu.tr” internet sitesinden vatandaşlık numaraları ve e-Devlet şifrelerini girerek ulaşabiliyorlar. Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfası yoğunluk nedeniyle kilitlenmiş durumda POMEM sonuçları sorgulama linki ve detaylar haberimizde...

1 Ekim ve 14 Ekim tarihleri arasında önbaşvuruları gerçekleştirilen POMEM alımlarında mülakat sonuçları açıklandı.

POMEM SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

23. Dönem POMEM sonuçları açıklandı. Resmi web sayfası üzerinden adayları bilgilendiren Polis Akademisi Başkanlığı, Twitter üzerinden de duyuru yayımladı. İşte sonuçlara ilişkin detaylar ve POMEM sonuç sorgulama sayfası...

İçişleri Bakanlığı'nın süratle 15 bin polis alımı daha yapılacağını açıklaması ile 23.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının ilan edilmesi bekleniyor. Adayların polis olmadan önce Polis Akademisi Başkanlığı güvencesinde 4 aylık bir eğitim çalışması olacak. Daha sonra ise adayların görev yerleri açıklanacak.

Adaylar, sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğünün https://www.egm.gov.tr internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının http://www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

19-03/13/23-donem-pomem-sonuclari-1552462253.jpg 

Bu açıklama, Polis Akademisi Başkanlığı POMEM Giriş Yönetmeliği hükümleri uyarınca adaylara tebliğ niteliğinde olup, sınav sonuçları hakkında ayrıca açıklama ve adayların kendilerine yazılı tebligat yapılmayacak.

MÜLAKAT NASIL OLUYOR?

Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, mülakat sınav komisyonu tarafından mülakat sınavına tabi tutulurlar. Adaylara, soruların yazılı olduğu bir kart çektirilir. Konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için süre verilir. Konu ile ilgili komisyonca adaya sorular sorulabilir. Değerlendirmede adayın;

a) Konu hakkında bilgi düzeyi,

b) Kendisinden istenileni kavrama,

c) Özgüveni,

ç) İfade etme yeteneği,

d) Beden dilini kullanma becerisi,

olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir.

PARKUR BİLGİLERİ

Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır.

Fiziki Yeterlilik Sınavında adayın süresinin takibi, fiziki yeterlilik sınavı komisyonu ve sınava katılan aday tarafından görülebilecek nitelikteki dijital fotoselli süreölçer ile yapılacaktır. Dijital fotosel cihazının başlama ve bitiş kısmındaki fotoseller arasındaki mesafe en az (3) üç metre genişlikte olacaktır.

Öncelikle adaylara gruplar halinde fiziki yeterlilik parkuru tanıtılacaktır. Adaylara parkuru tanıtım esnasında veya sınav esnasında oluşabilecek herhangi bir sakatlık durumunda fiziki yeterlilik sınav komisyonu sorumlu değildir. Daha sonra komisyonca ismi okunan aday komisyona kimliğini vererek kendini tanıttıktan sonra parkurun başlama noktasına gelip ve kameraya doğru dönüp kendisini bir kez daha tanıtarak parkura doğru döner.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN