Rabia Naz'ın babası Anneler Günü'nde isyan etti

Rabia Naz'ın babası Anneler Günü'nde isyan etti

11 yaşında hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Anneler Günü'nde, bir kez daha kızının aydınlatılmayan ölümüne isyan etti. Anneler Günü'ne atıfta bulunarak paylaşım yapan Vatan "Acılı dünyası kararmış; üzerine bir de iftira atılmış annenin ahı size ağır vuracak inşallah. Rabia Naz hayaller kuracaktı" dedi.

Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşında şüpheli bir ölüme kurban giden Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, Anneler Günü'nde bir kez yaşadıklarına isyan etti. Anneler Günü'ne atıfta bulunarak Twitter'dan paylaşım yapan baba Vatan "Rabia Naz özel mektup yazacaktı annesine, dünyanın en güzel sözlerini yazacaktı güzel yüreğinden. Kirli paralarınızla eşlerinize hediye alacaksınız" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından açıklama yapan Baba Vatan, bir kez daha AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk hakkında suçlamalarda bulunarak şunları iddia etti:

"Olayın savcıları, emniyet örtbasçıları, siyasi örtbasçılar, yarın Anneler Günü. Bu yaptığınız alçaklığın vebalini, Allah sizlere inşallah ağır yaşatacak. Acılı dünyası kararmış; üzerine bir de iftira atılmış annenin ahı size ağır vuracak inşallah. Rabia Naz hayaller kuracaktı. Annesine sürprizler hayali kuracaktı. Yarın en güzel çiçeklerden, uğur böcekli süslü çiçeklerden alacaktı Rabia Naz annesine. Özel mektup yazacaktı annesine, dünyanın en güzel sözlerini yazacaktı güzel yüreğinden. Akşam olunca gözleri parıldayarak gamzelerini göstererek 'Annem, iyi ki benim annem' diyecekti Rabia Naz. Siz ne yaptınız alçak kişilikler. O anneye siyahlar bıraktınız. Yarın çocuklarınızla eşlerinize nasıl hediyeler alacaksınız. Aklınıza Atika Vatan gelecek mi vicdansızlar. Canikli'nin haram paralarını helal rızıklarınıza bulaştırdınız.

Kirli, kanlı paralarla mı eşlerinize hediyeler alacaksınız. Allah sizlere yaşatır inşallah merak etmeyin. Giresun Emniyeti, Eynesil Emniyeti, olayın savcıları... Nurettin Canikli ve yandaş örtbasçıları. Sabri Öztürk, Cemal Öztürk..."

DOSYAYA ERİŞİM YASAĞI

Bu arada 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada bir skandala daha imza atılmıştı. Vatan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada savcılığın talebi üzerine mahkeme tarafından dosyaya erişim yasağı kararı alınmıştı. Kararın, hem kamuoyu hem de sosyal medyadaki bilgi kirliliğinin önlenmesi, soruşturmanın daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla alındığı belirtilmişti.

NE OLMUŞTU?

12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi'ndeki evlerinin önünde yaralı halde bulunan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin soruşturma, KARAR'ın manşetleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Trafik kazası bulgularına rağmen olayın 'intihar' olarak kayda geçirilerek soruşturma açılmamasına itiraz eden baba Şaban Vatan'ın mücadelesinin ardından Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu devreye girdi. HSYK'nın görevlendirdiği müfettişin 'kaza olabilir' raporu, olay yeri polislerine soruşturma açılması, 60 tanığın yeniden dinlenmesine karar verilmesiyle soruşturma yeni bir boyut kazanmıştı

31 Mart seçimlerinde yeniden seçilemeyen eski Eynesil Belediye Başkanı'nın yeğeninin Rabia Naz'a çarptıktan sonra küçük kızı evin önüne bıraktığı iddiasını dile getiren baba Şaban Vatan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'yi dosyayı kapatmaya çalışmakla suçlamıştı. Canikli ise baba hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve basın açıklamasıyla kendisini savunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN