Rabia Naz'ın babası, kızının ölümünü olay yerinde canlandırdı

Rabia Naz'ın babası, kızının ölümünü olay yerinde canlandırdı

1,5 yıl önce şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, küçük kızın yaşamını yitirdiği Giresun'un Eynesil ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Baba Şaban Vatan, kızının düştüğü nokta ve pozisyonu bizzat canlandırarak, Rabia'nın ölümüyle ilgili şüphelendiği durumları komisyon üyelerine anlattı.

Komisyon Başkanı ve AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu başkanlığındaki komisyon üyeleri Vatan ailesini evinde ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 3 saat sürdü. 

Komisyon Başkanı Cengiz Aydoğdu, ev ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, kamuoyu gündemini meşgul eden, vicdanları yaralayan, herkesi çok üzen acılı bir ölümün aydınlatılması için hareket ettiklerini ifade etti.

19-11/08/aw850069_03.jpg

Komisyon üyeleri daha sonra Rabia Naz'ın kamera kayıtlarında olay günü geçtiği cadde üzerinde yürüyerek baba Şaban Vatan'ı dinledi.

19-11/08/aw850069_01.jpg
Üyeler Rabia Naz'ın intihar ettiği önü sürülen evin çatısına çıkarak inceledi

RABİA'NİN ÖLÜMÜNÜ CANLANDIRDI

Vatan, ilçe merkezinden eve giden yol üzerinde kızının ölümüyle ilgili şüphelendiği durumları komisyon üyelerine anlattı, Rabia'nın düştüğü nokta ve pozisyonu da bizzat canlandırdı.

19-11/08/aw850069_04.jpg

Komisyon üyeleri Vatan ailesinin bir süre önce taşındığı ve Rabia Naz Vatan'ın ölü bulunduğu evinin önündeki sokakta da incelemede bulundu. 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN