Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Canikli'nin suç duyurusu üzerine ifade verdi

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Canikli'nin suç duyurusu üzerine ifade verdi

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaklaşık bir yıl önce evinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın sır ölümü için adalet arayışında olan baba Şaban Vatan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin suç duyurusu üzerine emniyete giderek ifade verdi.

12 Nisan 2018 günü evinin önünde yaralı şekilde bulunan ve hastaneye kaldırılan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rabia Naz’ın ölümü kayıtlara intihar olarak geçti.

Rabia'nın babası Şaban Vatan kendi çapında yaptığı araştırmalar ışığında kızının intihar sonucu değil, bir aracın çarpması sonucu öldüğüne inanıyor. Baba, kızını öldüren kazadan Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun yeğeninin sorumlu olduğunu iddia ediyor.

Vatan’ın önemli diğer iddiası da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün olayın üstünü örtmeye çalıştığı, polisler ile savcılığın da bu doğrultuda hareket ettiği ve delilleri kararttığı yönünde.

CANİKLİ'NİN ŞİKAYETİ İLE İFADE VERDİ

İddiaları kesin bir dille reddeden Canikli son olarak baba Vatan için suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun üzerine emniyete çağrılan baba Vatan'ın ifade verdiği öğrenildi.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN