Reina katliamcısı savunma yapıyor!

Reina katliamcısı savunma yapıyor!

Reina katliamı davasında mahkeme heyeti, sanık Abdulkadir Masharipov'un savunmasının kapalı oturumda alınmasına karar verdi. Gazeteci ve izleyiciler salondan çıkarıldı. Duruşmada, ilk kez ifade verecek olan Masharipov'un savunmasının alınmasına başlandı.

Reina katliamı davasında mahkeme heyeti, sanık Abdulkadir Masharipov'un savunmasının kapalı oturumda alınmasına karar verdi. Duruşmada, ilk kez ifade verecek olan Masharipov'un savunmasının alınmasına başlandı.

REİNA KATLİAMI DAVASINDA 10'UNCU DURUŞMA 

Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 39'u tutuklu 58 sanığın yargılandığı davanın 10. duruşması başladı. İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan duruşmaya, aralarında Masharipov'un da bulunduğu 32 tutuklu ve 9 tutuksuz sanık katıldı. 

Duruşmaya tutuklu sanıklar Masharipov'un eşi Zarina Nurullayeva ile imam nikahlı eşi Fransız vatandaşı Tene Traore SEGBİS aracılığıyla bağlandı. Duruşmada 7 tercüman da hazır bulundu.

Masharipov'un avukatı Atanur Demir, kamu güvenliği ve genel ahlakın ve olayın vahameti nedeniyle müvekkilinin kapalı celsede dinlenmesini talep etti.

İLK KEZ İFADE VERECEK

Cumhuriyet savcısı, usul ve yasaya uygun olduğundan talebin kabul edilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanık avukatının talebinin kısmen kabul edilmesine karar vererek, basın mensuplarını ve izleyicileri salondan çıkarttı. Duruşmada, ilk kez ifade verecek olan Masharipov'un savunmasının alınmasına başlandı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN