Resulayn'da yaralanan asker de şehit düştü

Resulayn'da yaralanan asker de şehit düştü

Yüksekova'nın ardından bir acı haber de Resulayn'dan geldi. 27 Ekim'de YPG saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun hastanede şehit düştü. Daha önce de MSB, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 23 Ekim'de çıkan çatışmada yaralanan asker Mustafa Kormaz'ın şehit olduğunu duyurmuştu.

Yüksekova'nın ardından bir acı haber de Resulayn'dan geldi. 27 Ekim'de YPG saldırısında yaralanan Tahsin Sarıtosun hastanede şehit düştü.

RESULAYN'DAN ACI HABER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Rasulayn bölgesinde konuşlu birliklere dün bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ile yapılan taciz atışında ağır yaralanan askerin kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen şehit olduğu belirtildi.

Meşru müdafaa hakkı çerçevesinde gerekli karşılık verilerek tespit edilen hedeflerin etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

19-10/28/xddddddfggh-1572245731.jpg

YÜKSEKOVA'DA BİR ASKER ŞEHİT OLDU

MSB, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 23 Ekim'de çıkan çatışmada yaralanan askerin şehit olduğunu duyurmuştu.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 23 Ekim'de teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen askerin, yapılan müdahaleleye rağmen kurtarılamayarak dün şehit olduğu belirtilmişti.

19-10/28/eh8tunhwsaar3ia.jpg

Açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN