Rus büyükelçi Karlov suikastında Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırıdan 3 gün önce keşif görüntüleri

Rus büyükelçi Karlov suikastında Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırıdan 3 gün önce keşif görüntüleri

Rusya'nın en büyük televizyon kanallarından Ren TV, Rus büyükelçi Karlov'a suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'a ait olduğu iddia edilen ve saldırıdan 3 gün önce keşif yaptığına ilişkin bir görüntü yayınladı.

Son dakika: Rusya'nın televizyon kanallarından Ren TV  suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırıdan 3 gün önce Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde keşif yaptığına ilişkin bir görüntü yayınladı. Haberde suikastçının serginin açıldığı cuma günü salona girip Rus elçisini sorduğu iddia edildi.

Pazartesi günü ise Karlov'un katıldığı resepsiyon düzenlenmişti. 

İDDİA DAHA ÖNCE DİLE GETİRİLMİŞTİ

Hürriyet'in haberine göre Serginin koordinatörü Timur Özkan daha önce yaptığı konuşmada aynı iddiayı dile getirmişti. Özkan, “Cuma günü aynı salonda Çankaya Belediyesi ile ortak düzenlediğimiz Çankaya fotoğrafları isimli bir sergimiz vardı. Arkadaşlarımız söz konusu saldırganı Cuma günkü o sergide de görmüşler. Saldırıdan sonra hatırladılar. Dün geceki gibi aynı şekilde takım elbise ve polis rozeti ile gelmiş. Sergiye katılmış ve bir süre sonra oradan ayrılmış. Tabii ki kimse şüphelenmemiş. Tahminimiz; ya saldırı düzenleyeceği serginin tarihini karıştırdı ve orada Büyükelçiyi aradı ya da bilerek o gün gelip orada keşif yaptı” diye konuşmuştu. 

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN