Rus heyet Ankara'da! Masada İdlib krizi var

Rus heyet Ankara'da! Masada İdlib krizi var

Rusya'dan Ankara'ya gelen heyet, Dışişleri Bakanlığı'nda Türk diplomatlarla bir araya geldi. Görüşmelerde Soçi'de imzalanan İdlib mutabakatı ele alınacak.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin başkanlığındaki Rus heyet, Ankara'ya geldi. Aralarında diplomatların bulunduğu heyet, Dışişleri Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlığındaki heyet ile bir araya geldi.

20-02/08/rus-heyet-idlib-icin-ankarada_8628_dhaphoto1.jpg

İDLİB MUTABAKATI ELE ALINACAK

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Soçi mutabakatı çerçevesinde teknik görüşmelerin yapılacağı ve İdlib muhtırasının ele alınacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı telefon görüşmesi doğrultusunda Ankara'ya gelen Rus heyetin temaslarının basına kapalı şekilde devam edeceği kaydedildi. 

ANKARA/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN