Rusya ordu kanalı, ilk Türkiye-Rusya ortak devriyesini görüntülerini paylaştı

Rusya ordu kanalı, ilk Türkiye-Rusya ortak devriyesini görüntülerini paylaştı

Rusya ordu kanalı Zvezda, ilk Türkiye-Rusya ortak devriyesini görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Türk ve Rus birliklerinden 24'er askerin katıldığı ortak devriyede 110 kilometre yol kat edildi. Rus basınına göre, bir sonraki ortak devriye ise Ayn el-Arap (Kobani) yakınlarında yapılacak.

Türk askerleri ile Rus askeri polisleri, Suriye-Türkiye arasında ilk devriyesini dün gerçekleştirdi. 4 Türk ve 4 Rus zırhlı aracı ile gerçekleştirilen devriyeye, havadan insansız hava aracı ile de destek verildi. Türk ve Rus birliklerinden 24'er askerin katıldığı devriyede 110 kilometre yol kat edildi.

Rus basınında yer alan haberlere göre, Türk askerleri haftada 2 kez devriyeye çıkacak, bölgenin garantörü olan Rus askeri polisleri ise her gün devriyeye atacak.

19-11/02/ana-manset-2-1572687841.jpg

Bu askerler Kamışlı'nın doğu ve batısı ile Ayn el-Arap yakınlarında belirlenen 3 güzergahta devriye yapacak. Bir sonraki ortak devriyenin ise Ayn el-Arap (Kobani) yakınlarında yapılacağı belirtildi.

Türk ve Rus askerlerinin ortak devriyesi, Rus ordu kanalı Zvezda tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

MOSKOVA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN