Rusya'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı: Takdiri size bırakıyoruz

Rusya'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı: Takdiri size bırakıyoruz

Rusya Ankara Büyükelçiliği sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun "Türkiye'nin yanındayız" açıklaması ise Anadolu Ajansı'nın "ABD'den PKK'ya bütçe" haberlerini yan yana koyarak "Takdiri size bırakıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Türkiye ile Suriye arasında İdlib gerilimi sürerken Rusya Ankara Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yapıldı.

20-02/12/2020-02-12_221739.jpg

Paylaşımda, İdlib'de rejim saldırıları nedeniyle 13 askerin şehit olmasının ardından açıklama yapan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" sözleriyle birlikte, Pentagon tarafından terör örgütü PKK kontrolündeki 10 bin kişilik birlik için bütçe talebi istenildiğine dair bir görsel yer aldı.

Büyükelçiliğin paylaşımında, "Takdiri size bırakıyoruz" ifadesi kullanıldı.

20-02/12/eql4s2hxkai0jd5.jpg

20-02/12/eql4s2xx0aedulz.jpg

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN