Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? Görülme şekline göre iyi ve kötü anlamları var

Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? Görülme şekline göre iyi ve kötü anlamları var

Rüyada altın görmek, farklı rüya tabirleri içerisinde ilgi görüyor. Rüyada altın görmek, bazı yorumcular sıkıntıların aşılmasına işaret ederken, bazıları da üzüntü yaşamak olarak yorumluyor. İşte, rüyada altın görmenin tabiri...

Rüyada altın görmek genellikle iyi olaylar olarak düşünülse de rüyanın şekline göre farklı anlamlara bürünebiliyor. Rüyada altın görmek sevinç ve mutluluk olarak ifade edilse de bazı yorumcular gam ve kedere de yoruyor.

RÜYADA ALTIN GÖRMEK

Rüyasında bir tane altın bulduğunu gören kişiye bir mal emanet edilir. Eğer görülen altın birden çok ise rüya sahibi için iyi olaylara işarettir. Rüyada görülen altın sahte ise, evliler için boşanmaya bekarlar için ise bir kayba işaret eder. Rüyada altın saklamak da rüya sahibini bir sırra ortak etmek anlamına geliyor.

RÜYADA ZİYNET EŞYASI GÖRMEK

Rüyada altın bilezik, küpe gibi ziynet eşyası görmek rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre farklı anlamlarda yorumlanabiliyor. Altın bilezik takan bir kadın mirasa ortak olacağı anlamına geliyor. Rüyada altın gerdanlık gören kadının evleneceğine yoruluyor. Rüya sahibi eğer erkek ise eşiyle ilgili sorunlar yaşayacağı anlamına geliyor. Rüyada görülen altın taç üst mertebeye yoruluyor. Rüyada altın bozdurmak iyi bir şeyin elden gideceğini ifade ediyor.

RÜYADA ALTIN PARA GÖRMEK

Rüyada altın para görmek dedikodu olarak yorumlanırken ölü birinden altın para almak sıkıntılardan kurtulmaya yoruluyor. Öte yandan ölü bir kişiden gelen altın geri çevrilirse rüya sahibinin bir kişi tarafından canının sıkılacağı bir durum yaşayacağına işaret ediyor. Rüyada altın külçesi görmek de bir malın elden çıkarılması anlamına geliyor.

RÜYADA ALTIN KAYBOLMASI GÖRMEK

Rüyada altın kaybetmek, rüyayı gören kişinin annesinden dolayı bir üzüntü yaşaması anlamına geliyor. Bazı yorumcular ise altın kaybetmeyi dini vazifeleri yerine getirmemek olarak yorumluyor.

RÜYADA ALTIN MADENİ GÖRMEK

Rüyada altın madeni görmek rüyayı gören kişinin yaşına göre farklı yorumlanıyor. Rüyayı gören kişi yaşlı ise hareketlerine dikkat etmesi gerektiği belirtiliyor. Eğer rüyayı gören kişi genç ise hayırlı bir iş olarak yoruluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN