Rüyada asker görmenin anlamı nedir?

Rüyada asker görmenin anlamı nedir?

Rüyada asker görmek genellikle iyi olaylara işarettir ancak rüyanın görülüşüne göre yorum değişmektedir. Rüya tabirlerinde rüyada asker gören kişi kötülüklerden korunur, mutlu olur ya da bol kazanç elde eder. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada asker görmek genellikle iyiye ve güzele yorulur ancak bazı durumlarda rüyanın yorumu değişmektedir. Rüyasında asker gören kişi kötülüklerden ve tehlikelerden korunur. Rüyasında askere gittiğini gören kişi ise bazı problemlerle karşılaşacaktır. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA ASKER GÖRMEK

Rüyasında asker gören kişi kötülüklerden ve tehlikelerden korunur, mutlu olur, bol kazanç elde eder. Rüyada asker görmek sevilmeye ve saygı duyulmaya yorulur. Rüyada askerle konuşmak güzel olaylara işarettir. Askerle konuşmak, zor anlarında yanında olacak bir arkadaşa, kötülüklerden korunmaya, yükselmeye yorulur. Askeri öldürdüğünü gören kişi, sıkıntılı bir dönemde olduğu ancak bu dönemi kısa bir süre sonra atlatacağına işarettir.

19-11/04/ruyada-asker-gormekjpgg.jpg

Rüyada görülen asker rütbeli bir asker ise rüyayı gören kişi, sevdiklerinin desteği ile zor bir durumu atlatacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada mareşal rütbesinde bir asker gören kişinin devlet dairesinde yapılmasını beklediği bir işi olumlu sonuçlanacaktır. Rüyada komando görmek güzel ve hayırlı gelişmelere işarettir. Rüyayı gören kişi çevresinde itibar sahibi olacak adımlar atacaktır. Kendisinin komando olduğunu gören kişinin yaşam şartları daha iyi hale gelecektir ve mutluluğu artacaktır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyada görülen asker kadın ise rüyayı gören kişi kendisine bol kazanç getirecek bir işe girer. Bazı yorumculara göre kadın asker dini dolu dolu yaşamaktır. Rüyada görülen asker silahsız ise bu durum gizli bir düşmana işarettir. Rüyayı gören kişi dost bildiği birinden büyük bir zarar görecektir.

ASKERE GİTMEK

Rüyada asker görmek her ne kadar iyi olaylara yorulsa da askere gittiğini görmek için iyi yorumlar yapılmamıştır. Rüyasında askere gittiğini gören kişi bazı problemlerle karşılaşır. Rüyayı gören kişi zorluğa düşecektir. Gerçek hayatta askerliğini yapan kişi rüyasında askere çağrılıyorsa kişinin öz güvenini azaltacak bir olayla karşılaşacağı anlamına gelir. Rüyasında asker kıyafeti giydiğini görmek, rüyayı gören kişinin bol kazanç elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN