Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?

Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?

Rüyada eski sevgiliyi görmek bazı yorumculara göre olumlu bazılarına göre ise olumsuz yorumlanıyor. Rüya tabirlerinde rüyada eski sevgiliyi görmek unutamadığınızı ya da unutulmadığını işaret ediyor. İşte diğer bilgiler…

 Rüyada eski sevgiliyi görmek rüya tabirlerinde en çok aranan konulardan biri. Rüyada eski sevgiliyi görmenin anlamı, rüyayı gören kişinin evli ya da bekar olmasıyla ilgili değişiyor. Rüyayı gören kişi evli ise mutsuzluğa, bekar ise iyi bir habere yoruluyor. İşte bilmeniz gerekenler…

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK

Rüyada eski sevgilisini gören kişinin gerçek hayatta sevgilisi varsa ilişkisi biter. Eğer sevgilisi yoksa yeni bir birliktelik yaşayacaktır. Evli bir kişi rüyasında eski sevgilisini görürse de eşiyle huzurunun kaçacağı bir döneme girecektir. Rüyada eski sevgiliyi gülerken görmek iyi bir habere işarettir. Eski sevgiliyi sinirli görmek ise tartışmaya işarettir. Bazı yorumculara göre eski sevgili hayırlı bir evliliğe yorulur.

19-11/04/eski-sevgilii.jpg

ESKİ SEVGİLİYLE BARIŞMAK

Rüyada eski sevgili ile barıştığını görmek, rüya sahibinin bol kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada eski sevgili ile barışmak eskiden yapmış olduğu hataları telafi etmek anlamına gelir. Öte yandan eski sevgili ile barışmak bir olay hakkında zor bir karar verip hedefe ulaşmak şeklinde yorulur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyada eski sevgili ile kavga etmek ise evliliğe işarettir. Rüyayı gören kişi, hayatındaki kişi ile evlenir ve bir ömür mutlu olur. Bazı yorumculara göre eski sevgili ile tartışmak kötü bir durumla karşı karşıya kalmaya, ağır bir hastalık geçirmeye yorulur. Rüyada eski sevgili ile arkadaş olup birlikte çalıştığını gören kişi sıkıntıların biteceğine ve hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

ESKİ SEVGİLİ İLE EVLENMEK

Rüyada eski sevgili ile evlenmek rüyayı gören kişinin sıkıntılarından kurtulacağına işarettir. Kişi hayatında yeni bir döneme girer ve karşısına çıkan bütün fırsatları kullanır. Eğer rüyada eski sevgili ile yapılan evlilik isteksiz bir şekilde yapılıyorsa sıkıntılı bir durumla karşılaşmaya yorulur. Kişi uzun süre toparlanamayacağı bir hastalığa yakalanır, işlerinden uzaklaşır veya bir haksızlığa uğrar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN