Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kedi görmek; kedinin cinsiyetine ve rüyayı gören kişinin niteliğine göre farkı yorumlanmalara açık olurken, tabirciler ise; birden fazla şekilde söz konusu soruyu izah etmişlerdir. Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor konusuna ilişkin yorumları karar.com’da bulabilirsiniz...

Rüyada kedi gören kişilerin merakla araştırırken dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunmakta. Bunlardan bir tanesi kedinin cinsiyeti olduğu söyleniyor. Bir diğeri ise rüya sahibinin niteliği olarak geliyor. Peki genel anlamda rüyada kedi görmek ne anlama geliyor? İşte detaylar...

RÜYADA KEDİ GÖRMEK NEYE İŞARET EDER?

Rüya sahibinin kedi görmesi; uzman tabirciler tarafından daha çok ikiyüzlü insana, düşmana, hırsıza yani kötü anlamlara yorumlanırken, diğer bir kesim tarafından ise; kedinin cinsiyetinin mühim olduğu söylenir. Örneğin; dişi kedinin karakteri kötü kadına benzetilirken, ev kedisinin ise; rüya sahibinin refaha, huzura kavuşacağına işaret eder.

19-10/29/kedi.png

KEDİNİN ISIRMASI YA DA TIRMALAMASI

Rüyada kedi tarafından ısırılmak ya da tırmalanmak yine iki şekilde izah edilmektedir. Isıran kedi; ev kedisi ise yine huzura, refaha yorumlanırken, dişi kedinin ısırması ya da tırmalaması uzun süreli mutluluk şeklinde betimleniyor. Bu karşın sokak kedisi tarafından ısırılmak da düşmana, erkek şiddetine ve olumsuz tabirleri yorumlanmaktadır.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

KEDİ ÖLDÜRMEK

Rüya sahibinin rüyasında; bir kedi öldürdüğünü görmesi kötü huylu birisine karşın galip gelmesi şeklinde yorumlanır. Yine farklı tabirciler tarafından da rüyada kedi öldürmenin feraha kavuşmak anlamına geldiğini savunmaktadır.

KEDİ ETİ YEMEK

Rüyada kedi eti yemek; iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Birincisi; haram lokma şeklinde izah edilirken, ikincisi ise; aile ve iş hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına kanaat getirilir. Yine işinde başarılı bir kimseyle birlikte yola çıkmak şeklinde de izahı yapılmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN