Saadet lideri Karamollaoğlu iktidara sandığı gösterdi: Artık bunların dinlenmesi gerek

Saadet lideri Karamollaoğlu iktidara sandığı gösterdi: Artık bunların dinlenmesi gerek

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Bursa'da Geleneksel Millî Görüş Buluşması'nda Millî Görüşlülerle bir araya geldi. "Bizim kitabımızda yolsuzluk ve israf yazmaz" diyen Karamollaoğlu, "Ama maalesef Cumhurbaşkanımız itibarda israf olmaz diyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Millî Görüş Buluşması kapsamında Bursalı milli görüşlülerle bir araya geldi.

Bursa Kestel mesire alanında binlerce milli görüşlünün katıldığı piknik buluşmasında konuşan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Zor günlerden geçiyoruz. Hepinizin birtakım zorluklarla karşı karşıya olduğunuzu biliyoruz. Ama seçimler uzak değil. On aydan daha az bir vakit kaldı. Bu sizlerin, milletimizin arayışının ne olduğu, yönelişinin nereye olacağını biz gösterecek bir seçim olacak.”

temel-0001-katman-3.jpg

"Çözüm bulamıyorlar"

Mevcut hükümet AKP’nin şu anki durumu ile ilgili konuşan Saadet Lideri, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Şimdiki arkadaşlar artık sorunlara çözüm bulamıyorlar. Bunların metal yorgunluğu var. Metal yorgunluk demek bir daha iş görememek demek. O yüzden artık bunların dinlenmesi gerek.”

“Bizim kitabımızda yolsuzluk yazmaz”

Bizim kitabımızda yolsuzluk ve israf yazmaz. Ama maalesef Cumhurbaşkanımız itibarda israf olmaz diyor. Yani itibar görmek için her türlü harcamayı yaparsanız. Caka satarsanız, bir yere giderken ihtişamla giderseniz. Böyle mantık olur mu? Hangi ülkede yaşıyoruz? Bunlar görünmüyor diye biz bilmiyor muyuz zannediyorsunuz. Biz biliyoruz.

temel-0002-katman-2.jpg

“Hamdolsun bizim kadrolarımız var”

Belki caka satarak etrafta dolaşmıyorlar ama bu işin erbabı olan kardeşlerimiz var hamdolsun. Genç kardeşlerimiz var, tecrübeli kardeşlerimiz var. İnşallah bu seçim milat olacaktır ve ülkemiz yeniden ayağa kalkacaktır.

temel-0003-katman-1.jpg

Konuşmanın sonunda Millî Görüşlülerden beklentisini dile getiren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Milletimiz bir arayış içinde. Burda sizin üzerinize büyük bir görev düşüyor. Kapı kapı dolaşıp kardeşlerinize; anlayacakları bir lisan anlayacakları bir üslupla bunun ancak Saadet Partililer tarafından gerçekleştirilebileceğini anlatmaktır, kabullendirmektir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN