Saadet Partisi'nden gençlere 19 Mayıs mesajı: Umudunuzu kaybetmeyin

Saadet Partisi'nden gençlere 19 Mayıs mesajı: Umudunuzu kaybetmeyin

Saadet Partisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla dikkat çeken bir klip hazırladı. #umutlugençler etiketiyle paylaşılan klipte gençlere seslenen SP lideri Karamollaoğlu "Kıymetli gençler, ülkemiz ve bölgemiz zor bir dönemden geçiyor. Yaşadığınız sorunları çok iyi biliyoruz. Her derdin çaresi vardır. Umudunuzu asla kaybetmeyin" mesajı verdi.

Saadet Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmasının 100. yıldönümü nedeniyle bir klip hazırladı.

#umutlugençler etiketiyle paylaşılan klip, işsizlik ve eğitim sorunlarıyla baş etmeye çalışan gençlerle başlıyor ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun gençlere mesajı ile tamamlanıyor:

19-05/19/saadet.jpg

"Kıymetli gençler, ülkemiz ve bölgemiz zor bir dönemden geçiyor. Yaşadığınız sorunları çok iyi biliyoruz. Her derdin çaresi vardır. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Umutlu gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun."

Klipte, Milli Mücadele döneminde çekilen bazı görüntüler ve Mustafa Kemal Atatürk'ün video kaydı da yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN