Saadet Partisi'nden yeni 'Penguen Belgeseli' videosu

Saadet Partisi'nden yeni 'Penguen Belgeseli' videosu

31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı kısa video filmi ‘Sülün Osman’ yayından kaldırılan Saadet Partisi’nin yeni videosu ‘Penguen Belgeseli’, sosyal medya ve sinema salonlarında gösterilmeye başlandı. Video son olarak Saadet Partisi'nin resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin sinemalarda gösterime giren "Dolandırıcı Sülün Osman" konulu seçim reklamının yayından kaldırıldığını duyurmuştu.

Saadet Partisi yine sinemalarda bu kez medyayı da eleştiren yeni bir reklam filmini dolaşıma soktu.

“Penguen belgeseli” temasıyla hazırlanan reklamda, The Everly Brothers’ın “Bye bye love” (Güle Güle Aşkım) adlı şarkısın kullanılması dikkat çekiyor.

Öte yandan sinema salonunda film izlemeye gelip de reklama denk gelenlerin, reklamı izledikten sonra alkışladıkları da görülüyor.

Video son olarak Saadet Partisi'nin resmi Twitter hesabından da paylaşıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN