Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman belli olacak? Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman belli olacak? Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 3. Dönem başvuruları için son başvuru tarihi 3 Ekim olarak belirlendi. Belirlenen süreler içerisinde başvuru yapar adaylar atama sonuçları ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Başvuru PBS üzerinden açıklanacak. İşte Sağlık Bakanlığı 3. Dönem atama sonuçları…

Tıpta Uzmanlık Mevzuatı kapsamında uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için yapılan ilk ve yeni başvuruların sonuçları yakından takip ediliyor. Başvuru süresi 3 Ekim'e kadar uzatılırken başvuru sonuçları için araştırmalar hız kazandı. Başvuruda bulunan birçok kişi kura çekimine ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı 3. Dönem atama sonuçları…

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN?

23 Eylül 2022 tarihinde başlayan Sağlık Bakanlığı 3. Dönem başvuruları 3 Ekim tarihinde sona erdi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresi (https://yhgm.saglik.gov.tr/) üzerinden yapılan başvuruların sonuçları ise Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden açıklanacak. E-devlet sistemi üzerinden kimlik doğrulaması ile belirlenen tarihlerde kura sonuçları açıklanacak.

Başvuru sonuçlarının 11 Ekim 2022 Salı günü açıklanacağı bildirildi.Sonuçlarını öğrenmek isteyen kişi PBS sistemi üzerinden başvuru sonucunu öğrenebilir.

Sağlık Bakanlığı 3. dönem kura sonuçları

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

3. Dönem Sağlık Bakanlığı kura çekimleri hakkında da araştırmalar devam ediyor. 2022 yılında yapılacak olan kura çekimleri 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN