Sahte Çürük raporu davasında emekli Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok'a beraat istendi

Sahte Çürük raporu davasında emekli Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok'a beraat istendi

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ahmet Eryeli, "sahte çürük raporu" davasında yargılanan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un da aralarında bulunduğu 8 sanığın beraatini, 3 sanığın ise "nitelikli dolandırıcılık" ve "dolandırıcılık" suçlarından 2 yıldan 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

"Sahte çürük raporu" soruşturmasına ilişkin haklarında dava açılan emekli Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok'un da aralarında bulunduğu 11 sanığın yargılandıkları davada savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, tüm sanıkların "örgüt üyeliği" suçundan beraati talep edildi. Emekli Askeri Savcı Ahmet Zeki Üçok ile birlikte toplam 8 sanığın "Dolandırıcılık' suçundan beraati istendi. Savcı, sanıklar Tugay Tepe, Erdem Kılıç ve Tamer Alan'ın ise "Dolandırıcılık" suçundan cezalandırılmalarını talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN