Samsun'da 7 FETÖ şüphelisi serbest bırakıldı

Samsun'da 7 FETÖ şüphelisi serbest bırakıldı

Samsun merkezli 13 ilde FETÖ yapılanması ile 'ankesör soruşturması' kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Samsun, İstanbul, Aydın, Antalya, Ankara, Mersin, Şırnak, Siirt, Kayseri, Şanlıurfa, Kocaeli, Mardin ve İzmir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 7'sinin daha Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgütün 'mahrem imamları' tarafından kontörlü/ankesörlü telefonlardan ardışık arandıkları tespit edilen, aralarında muvazzaf subay, astsubay, uzman çavuş ve kapatılan askeri okul öğrencilerinin de bulunduğu 18 zanlı hakkında gözaltı kararı verilmiş, bunlardan 17'si yakalanmıştı.

Dün ve önceki gün adliyeye sevk edilen 10 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

SAMSUN/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN