Sancaktepe'de kadın kasiyeri döve döve marketi soydular

Sancaktepe'de kadın kasiyeri döve döve marketi soydular

İstanbul Sancaktepe’de bir markete giren, yüzleri maskeli ve elleri silahlı iki gaspçı, dükkan çalışanı kadını darp edip kasalarda bulunan paraları alarak kaçtı. Yaşanan gasp ve tartaklama anı ise market kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Sancaktepe Ravza Caddesi’nde bulunan bir markette yaşandı. İddialara göre, markete yüzleri maskeli ve elleri silahlı iki kişi girdi. İçeri giren eli silahlı gaspçılar silahlarını doğrultarak kasiyerden kasada bulunan paraları istedi. Paniğe kapılan kadın çalışan kısa süreli şok yaşadı. Kadın çalışan yavaş hareket edince silahlı gaspçılardan biri yanına giderek, tartaklamaya başladı. Ardından şüpheliler, kadın çalışandan marketin arka tarafında bulunan kasayı açmasını istedi. 

KAFASINA VE VÜCUDUNA VURDULAR

Gaspçıların isteklerini yerine getiren çaresiz kadın çalışan, kasada bulunan paraları gaspçılara verirken tekrar darp edildi. Çaresiz kadının kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler aldı. Paraları alan gaspçılar olay yerinden kaçarken, olayın şokunu atlatan çalışan polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Yaşanan gasp ve darp anı ise markete bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN