Sedanur’u bulan ekip konuştu: Böyle bir vahşet olamaz

Sedanur’u bulan ekip konuştu: Böyle bir vahşet olamaz

Kars’ta 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur’un cansız bedenini bulan ekibin yaptığı açıklama yürekleri dağladı. Ekipler, "Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz" dedi.

Kars’ın Paslı köyünde yaşanan olayda dere kenarında taşların altında cenazesi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel, otopsisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

18-09/22/5940fb99-3de1-42f9-8440-c37c379a5c36.jpg

Böyle bir vahşeti görmediklerini belirten ekiplerse, "Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Adli tıpta her şey ortaya çıkacak. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz" dedi.

KARS/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN