Sevgililer Günü resimli mesajları indir | 14 Şubat sevgililer günü resimli mesajları gönder

Sevgililer Günü resimli mesajları indir | 14 Şubat sevgililer günü resimli mesajları gönder

14 Şubat Sevgililer Günü bugün kutlanıyor. Haberimizde en güzel Sevgililer Günü mesajları, en etkili Sevgililer Günü kutlama sözleri ve resimli 14 Şubat Sevgililer Günü resimli mesajlarını bulabilir sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Unutmayın tatlı bir söz en pahalı hediyeden daha kıymetlidir. Sizler de sevgilinizi ya da eşinizi mutlu etmek istiyorsanız haberimizdeki sevgililer günü mesajlarını cep telefonunuzdan SMS ile gönderebilirsiniz. Paylaşmış olduğumuz mesajları sosyal medya hesaplarından kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Sevgililer günü mesajları ile sevgilinize yapacağınız sürprizleri daha da çekici hale getirebilirsiniz. İşte günün en anlamlı sözleri ve mesajları...

14 Şubat Sevgililer Günü bu yıl cuma gününe denk geldi. Sevgilisi olan şanslı kesim bu özel günde duygularını sevgilisine en etkili Sevgililer Günü mesajları ile belli etmek istiyor. Sevgililer günü sevgiliniz ya da eşinizle birlikte olmak için müthiş bir fırsat. Sizler de sevgilinizin ya da eşinizin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak istiyorsanız önce güzel sözle onun gönlünü fethedin sonrası kendiliğinden gelecektir. İşte yazımızdaki en güzel en aşk dolu mesajları indirip SMS gönderebilirsiniz. 

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

*Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

* Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana. Sevgililer günün kutlu olsun Bitanem, seni çok seviyorum.

* Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin Birtanem?

*Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

*Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

* Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

* Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

* Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim. aynalardan evvel… Dünyanın en güzeli sevgililer günün kutlu olsun.

* Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

* Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

*Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

*Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.

* Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kışkanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

* Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hanı en güzel asklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN GOOGLE'DEN HAMLE

İnternet devi Google, yaklaşan Sevgililer Günü için ilginç bir hazırlık yapıyor. Sesli dijital asistanı Google Asistan'ı 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak güncelleyen şirket, kullanıcıların bu güne özel sorular sorup yanıt alabilmesine olanak verecek.

Google, Sevgililer Günü için kullanıcılarına sürpriz bir çalışma yaptığı ortaya çıktı. Google Asistan'a Sevgililer Günü'ne özel güncelleme yapan şirket, bir dizi özel komut ve cevapları asistanına ekledi. Örneğin Google'a 'Hey Google, Sevgililer Günün Kutlu Olsun' diye seslenirseniz, Google Asistan Çince, Endonezyaca, Almanca, Japonca, Arapça, Rusça, Fransızca, Korece, Portekizce ve İspanyolca olmak üzere 8 farklı dilde 'Seni Seviyorum' diyecek. Evet, maalesef Türkçe bu aşamada listede yer almıyor.

Bunun yanı sıra Google'a 'Hey Google, bana aşk hakkında bir şey söyle' dediğinizde ise hayvanların birbirlerine olan sevgilerini nasıl gösterdiklerine dair bilgileri ekrana getiriyor. Google, asistanına özel komutlar eklerken, Sevgililer Günü için yapılan aramaları araştırmış ve buna göre bir liste hazırlamış. 

Sevgililer Günü söz konusu olduğunda Google'da yapılan aramalar ağırlıklı olarak şu şekilde oluyor:

Sevgiliye nasıl üzgünüm denir?

 
Eski sevgiliye mutlu yıllar nasıl denir?

Sevilen birisine doğum günün kutlu olsun nasıl denir?

Sevgiliye nasıl ağır gelecek bir şey söylenir?

Sevgiliye nasıl seni seviyorum denir?

Bir kadın nasıl öpülür?

Bir erkek nasıl öpülür?

Birisi nasıl öpülür?

Nasıl iyi öpülür?

Bir kadına nasıl sarılınır?

Nasıl sarılınır?

Sarılmak nedir?

Bir erkeğe nasıl sarılınır?

Kendin yap erkek için sevgililer günü hediyesi

Kendin yap sevgililer günü kartları

Kendin yap sevgililer günü süslemeler

Kendin yap sevgililer günü kutusu

Kendin yap kadın için sevgililer günü hediyesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN