Sevgililer Gününe özel hediye çeşitleri | Sevgililer Günü için en farklı hediyeler

Sevgililer Gününe özel hediye çeşitleri | Sevgililer Günü için en farklı hediyeler

14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala çiftler hediye telaşına girdi. Kökeni Roma’ya kadar dayanan Sevgililer Günü her yıl kutlanıyor. Sevgililer Gününe özel ve farklı hediye arayanlar karar.com’u ziyaret edebilir…

 

14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilisine ya da eşine hediye almak isteyenleri hediye telaşı sardı. Mağaza mağaza gezmek yerine size sunacağımız hediye fikirlerine göz atın. Sevgilisine ya da eşine farklı ve özel hediye almak isteyenler sayfamızda gezinebilir...

SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR?

Sevgililer Günü her yıl 14 Şubat’ta kutlanan özel bir gündür. Sevgililer Gününün kökeni Roma’ya kadar dayanır. Sevgililer Günü, Valentine isimli bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günüdür. Roma İmparatoru Claudius II, genç erkeklerin evlenmesini yasaklamıştı. Çünkü ordunun güçlenmesini istiyordu. Aziz Valentine ise gizlice nikah kıyıyordu. Bunu öğrenen imprarator, Aziz Valentine’yi öldürdü.

HEDİYE FİKİRLERİ

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye fikirleri arıyorsanız kadınlar için çiçek, çanta, oyuncak bir pelüş, makyaj malzemesi alabilirsiniz. Erkek için ise gömlek, oyun konsolu, kitap, konser bileti, kol düğmesi hediye edebilirsiniz. Diğer hediye fikirlerimiz ise şöyle;

Puzzle: En sevdiğiniz bir fotoğrafınızı puzzle haline getirebilirsiniz. Çerçevelettirip güzel bir anı olarak saklayabilirsiniz.

20-02/05/sevgililer-gunu-hediyejpgg-1580895510.jpg

Saat: Eşiniz ya da sevgilinizin nasıl saatten hoşlandığını biliyorsanız ona Sevgililer Gününde saat hediye edebilirsiniz. Günlük ya da özel günlerde takılacak bir saat, hediye olarak her zaman kurtarıcıdır. Dilerseniz saat içerisine isminizi de yazdırabilirsiniz.

Ayakkabı: Ayakkabı, kadınlar için her ne kadar bir tutku olsa da artık günümüzde erkekler de farklı ayakkabılar giymeye meraklıdır. Sevgililer Gününde sevgilinize ya da eşinize spor ya da klasik bir ayakkabı hediye edebilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Çikolata: Sevgilinizin ya da eşinizin iş yerine Sevgililer Gününde çikolata göndererek sürpriz yapabilirsiniz.

Mektup: Sevgililer Günüde her şeyi para ile ifade etmeniz gerekmez. Sevginizi bir kağıda dökün ve sevgilinize bu mektubu hediye edin.

Yemek: Sevgililer Günü için birçok restorana o geceye özel konseptler hazırlayacaktır. Sizde isterseniz sevgilinizle bu restoranlardan birinde yemek yiyebilirsiniz. Ya da kendi evinizde beraber bir yemek hazırlayıp güzel bir vakit geçirebilirsiniz.

Tatil: Sevgililer Günü, 14 Şubat’ta kutlandığı için eşiniz ya da sevgilinizle kış tatili yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN