Sevgiliye siperden 14 Şubat mektubu: Aklın bende biliyorum ama kalmasın...

Sevgiliye siperden 14 Şubat mektubu: Aklın bende biliyorum ama kalmasın...

Şırnak'ta terör örgütü PKK ile mücadele eden Jandarma Uzman Çavuş Hakan Yıldız sevgilisine siperde mektup yazdı: Özlem büyük. Bir gün o da biter. Yeter ki vatanımız birliğini korusun.

Şırnak'ta terör örgütü PKK ile mücadele eden Jandarma Uzman Çavuş Hakan Yıldız sevgilisine siperde mektup yazdı.

Yıldız’ın Tarsus’ta yaşayan nişanlısı Seda’nın ise nöbet bekleyen sevdiğine ve tüm asker bekleyenlere bir sözü var:

ASKER SEVMEK YÜREK İSTER

Hürriyet gazetesinde yer alan Uzman Çavuş Hakan Yıldız'ın Sevgililer Günü için siperde kaleme aldığı mektup şöyle:

"Sevdiğim, nişanlım... Bu satırları sana vatan toprağını nöbet beklerken yazıyorum. Bu duygu hiçbir şeye benzemiyormuş. Allah herkese nasip etmez. Bunun için mutluyum. Biliyorum sen de gurur duyuyorsun. Aklın bende biliyorum. Ama hiç kalmasın. Burada rahatımız iyi. Bazen ailem ve sen geliyorsun aklıma. Özlem büyük. Bir gün o da biter. Yeter ki vatanımız birliğini korusun, bu bayrak dalgalansın. Hepimiz bunun için buradayız. Yarın (bugün) sevgililer günü. Yanında olamasam da bil ki vatan aşkıyla yanıp tutuşan asker sevdiğisin.  Vatan aşkı hiçbir şeye benzemez, kalbim bu vatan ve sizler için atıyor. Orada olamasam da ben Mehmetçiğim ve bu vatanın her yerindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin.”

18-02/14/6.jpg

18-02/14/7.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN