Seyhan Nehri'ne atlayan 16 yaşındaki Züleyha'dan kahreden haber

Seyhan Nehri'ne atlayan 16 yaşındaki Züleyha'dan kahreden haber

Seyhan Nehri'ne atlayan 16 yaşındaki Züleyha'dan acı haber geldi. Arama kurtarma çalışmaları sonucu bir genç kızın cesedine ulaşıldı. Cesedin Anafartalar Lisesi öğrencisi Züleyha'ya ait olduğu belirlendi. Kahreden haberi alan aile üyeleri, yıkıldı, genç kızın arkadaşları ise baygınlık krizi geçirdi.

Adana'da Seyhan Nehri'ne atlayan 16 yaşındaki Züleyha'dan acı haber geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen olayın ardından görevliler, nehrin kapaklarını kapatarak suyu boşalttı. Suların çekilmesinin ardından AFAD ve su altı ekipleri, nehir yatağına girerek arama çalışması başlattı.

19-02/16/basliksiz-1-1550310975.jpg

ACI HABER GELDİ, ARKADAŞLARI BAYILDI

Bu sırada olay yerine giden Züleyha K.'nin yakınları da ekiplerle birlikte arama çalışmasına katıldı. Bir süre sonra genç kızın cesedi bulundu.

19-02/16/basliksiz-1-1550311020.jpg

Olay yerinde toplanan Züleyha K.'nin okul arkadaşları, ceset bulununca nehir yatağında sinir krizi geçirdi. Bazı öğrenciler bayıldı.

19-02/16/basliksiz-1-1550311145.jpg

YAKINLARI DA ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Polis vatandaşların suya girmemesi için uyarılarda bulunda ancak genç kızın yakınları bu uyarıları dikkate almayarak suya girmeye devam etti. Bunun üzerine polis, oluşan kalabalığa müdahale etmek için çevik kuvvet ekiplerinden yardım istedi.

19-02/16/basliksiz-1-1550311234.jpg

Ailevi problemlerinden dolayı intihar ettiği iddia edilen genç kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ADANA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN