Sığınmacılar metrobüsten atıldı, Yeneroğlu tepki gösterdi

İstanbul'da metrobüsten atılan sığınmacıların görüntülerini paylaşıp eleştiren DEVA Partili Yeneroğlu, "Böyle insanlık adına utanç verici bir manzara ile çok az karşılaştım. Kitleleri bu utanca itenler insanlıklarını sorgulasın" ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, İstanbul'da bir tartışmanın ardından metrobüsten atılan sığınmacıların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeneroğlu, görüntülere şöyle tepki gösterdi:

"Hayatımın büyük ekseriyetini yurt dışında azınlık olarak yaşadım ve kendimi bildim bileli ırkçılıkla mücadele ettim ama böyle insanlık adına utanç verici bir manzara ile çok az karşılaştım. Kendi ülkemde olması daha acı... Kitleleri bu utanca itenler insanlıklarını sorgulasın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN