Sınıflandırılmış yükümlü nedir? 99/4 askerlik sınıflandırılmış yükümlü ne demek?

Sınıflandırılmış yükümlü nedir? 99/4 askerlik sınıflandırılmış yükümlü ne demek?

99/4 Şubat askerlik yerleri bugün e-Devlet üzerinden açıklanıyor. Askere alınacak adayın sevk edileceği sınıfın ve birliğin belli olduğunu gösteren "Sınıflandırılmış yükümlü" ifadesinin ne anlama geldiği araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

99/4 Kasım celp döneminde askere gidecek olanlar askerlik celp yerlerini araştırıyor. Adaylar "Sınıflandırılmış yükümlü" ifadesinin ne anlama geldiğini de merak ediyor.

99/4 ASKERLİK CELP YERLERİ AÇIKLANDI MI?

e-Devlet üzerinden açıklanacak olan 99/4 celp dönemleri, MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından 23 Eylül Pazartesi günü paylaşılacağı aktarılmıştı. Aşağıdaki linke tıklayarak T.C Kimlik No ve e-Devlet şifrenizle bu sonuçları öğrenebilirsiniz.

ASKERLİK YERİ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

 

SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ NEDİR?

e-Devlet üzerinden askerlik sorgulama için bakıldığında Sınıflandırılmış Yükümlü ibaresi ile karşılaşan adayların, askerlik yerlerinin açıklanma tarihinde hangi sınıf ve birliğe teslim olacağı yazacaktır. Yani "Sınıflandırılmış yükümlü", askere alınacak adayın sevk edileceği birliğin ve sınıfın belli olduğunu gösterir. 

SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ ASKERE NE ZAMAN GİDER?

Sevk edilecek eğitim merkezi, E-Devlet üzerinden yedek subay ve kısa dönem alanlarından sorgulanabilecek.  e-Devlet üzerinden askerlik sorgulama için bakıldığında Sınıflandırılmış Yükümlü ibaresi ile karşılaşan adayların, askerlik yerlerinin açıklanma tarihinde hangi sınıf ve birliğe teslim olacağı yazacaktır.

T.C KİMLİK NO İLE ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Er adayları askerlik yerleri bilgisini e-Devlet kapısından sorgulayabilecek. e-Devlet'e giriş yapacak olan adaylar, bu sisteme erişim şifresini PTT'den kimlikleri karşılığında temin edebilecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN