Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var

Sivas'ta, kar, buzlanma ve bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, 20 kişi yaralandı.

Erdoğan Alıcı idaresindeki 34 YK 0013 plakalı yolcu otobüsü, Sivas'tan Kayseri'ye giderken Sarıdemir köyü yakınlarında şarampole devrildi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda AFAD ve 112 Acil Servis ekibi ile UMKE görevlisi sevk edildi. Otobüste sıkışan 3 yolcu, ekiplerin çalışmasıyla çıkarıldı. 

19-01/16/sivasta-yolcu-otobusu-devrildi-15-yarali-2-yeniden_9867_dhaphoto1.jpg

20 KİŞİ YARALANDI

Kazada yaralanan yolcular Habibe Balı, Furkan Karabulut, Asiye Aykut, Mustafa Gedik, Bengü Kayaturan, Kazım Özgün, Mehmet Akif Özkısa, Okan Yılmaz Düzgün, Aybegüm Önal, Uğur Bıyık, Türkan Sungur, Selcan ve Nurhan Terzi, Ayşe Türkay, Sevgi Alageyik, Mustafa Çubuk, Zuhal Çatalyürek, Berna, Bahar ve Zehra Tercüman hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan otobüs şoförü Alıcı ise ekiplerce ayakta tedavi edildi. 

19-01/16/sivasta-yolcu-otobusu-devrildi-yaralilar-var-fotograflar_6171_dhaphoto1.jpg

Otobüs şoförü Erdoğan Alıcı, gazetecilere, kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaştığını söyledi. 

19-01/16/sivasta-yolcu-otobusu-devrildi-yaralilar-var-fotograflar_6171_dhaphoto4.jpg

Kar yağışının olduğu bölgede şiddetli rüzgarla karşılaştıklarını belirten Alıcı, rüzgarın etkisiyle otobüsün devrildiğini öne sürdü.

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN