Siyanürü ailesine 'şerbet' diye içirdiği iddia edildi

Siyanürü ailesine 'şerbet' diye içirdiği iddia edildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir üniversite öğrencisinin interneten sipariş ettiği siyanürle ailesini zehirlediği olayda tüyler ürperten ifadeler ortaya çıktı. İddiaya göre gencin, anne ve babasına 'Size şerbet yaptım, tadın' diyerek siyanürü ailesine içirdiği öne sürüldü.

Bayraklı ilçesinin Soğukkuyu Mahallesi'nde yaşayan Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi M.C. Kalkan (21), deney yapmak için internetten potasyum siyanür sipariş etti.

ANNE VE BABASINA 'ŞERBET' DİYE İÇİRDİ

İddiaya göre internette kimyasal ürün ticareti yapan M. C. Kalkan, eve getirdiği siyanürü anne ve babasına “Size şerbet yaptım” diyerek içirdiği ileri sürüldü. Siyanürden içen anne Fatma (39), baba Mehmet (46) rahatsızlandı. Ardından da kardeşler M.T. ve E.C. Kalkan (4) ile kendisi de siyanürden etkilendi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

KALDIRILDIKLARI HASTANEDE ÖLDÜLER

Siyanür etkilenen beş kişilik aile, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Mehmet Kalkan ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan anne Fatma Kalkan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Siyanürden etkilenen iki kardeşin Ege üniversitesi Tıp Fakültesindeki tedavileri devam ederken, M.C. Kalkan emniyete götürüldü.

Öte yandan, binaya gelen İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, olay mahali olan evde incelemede bulundu. Yetkililer durum tespiti yaparak, binada yaşayan diğer vatandaşların durumuyla ilgili bilgi aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN