Siyasiler'den başsağlığı mesajları

Siyasiler'den başsağlığı mesajları

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesiyle 4 askerin şehit olmasına ilişkin birçok isim açıklama ve başsağlığı mesajı yayımlandı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikopterde dört askerin şehit olması sebebiyle, taziye mesajı yayımladı.

Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

"İstanbul, Çekmeköy'de askeri helikopterimizin düşmesi neticesinde dört askerimizin şehit olduğu haberini almaktan büyük üzüntü duydum.

Ordumuzun gözbebeği kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet, silahlı kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarına ve kahramanlarımızın kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum."

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:

"Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

"İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu:

"İstanbul'da askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli:

"İstanbul’da düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

"İstanbul Çekmeköy’de içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

Türk Milleti'nin başı sağ olsun! İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikopterimizde Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet, ruhlarını şad eylesin.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş:

"Çekmeköy'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 4 askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu:

Çekmeköy'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN