Sokak ortasında dehşet! İki kardeş 20 yaşındaki genci öldürdü

Sokak ortasında dehşet! İki kardeş 20 yaşındaki genci öldürdü

İstanbul'da sokak ortasında işlenen cinayet kan dondurdu. İki kardeş tartıştıkları 20 yaşındaki genci kalbinden ve sırtından bıçakladı. Yaralı genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Olay, Çağlayan Mahallesi Zuhal sokak üzerinde geçtiğimiz pazartesi günü saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kuryelik yapan Hasan Can Bayırtı (20) sokak üzerinde F.M. ile tartıştı. İddiaya göre F.M. durumu kardeşine anlatınca F.M. ile kardeşi tekrar sokağa geldi.

Kalbinden ve sırtından bıçakladılar

Tartışma giderek büyüdü ve F.M.'nin kardeşi yanında bulunan bıçak ile Bayırtı'yı kalbinden ve sırtından bıçakladı. Saldırının ardından iki kardeş olayın ardından kaçarak kayıplara karışırken ağır yaralanan genç, ambulans ile hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bıçaklanan Hasan Can Bayırtı kurtarılamadı.

Polis ekipleri saldırgan iki kardeşi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN