Adalet Bakanı Bozdağ: İsveç ve Finlandiya'ya terörle mücadele konusunu hatırlatacağız

Adalet Bakanı Bozdağ: İsveç ve Finlandiya'ya terörle mücadele konusunu hatırlatacağız

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, NATO'ya üyelik başvurusunda bulunan İsveç ve Finlandiya'ya teröristlerin iadesi konusunu hatırlatacaklarını vurgulayarak "Teröristlerin iadesi hususunu mutabakattan sonra hatırlatacağız. İsveç ve Finlandiya’yla imzalanan mütabakat çerçevesinde teröristlerin iadesi konusunda gerekenleri yapmalarını isteyeceğiz" diye konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İspanya'nın başkenti Madrid’de gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Finlandiya, Türkiye ve İsveç arasında varılan anlaşma hakkında konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, İsveç ve Finlandiya'ya teröristlerin iadesi konusunu hatırlatacaklarını kaydederek "Teröristlerin iadesi hususunu mutabakattan sonra hatırlatacağız. İsveç ve Finlandiya’yla imzalanan mütabakat çerçevesinde teröristlerin iadesi konusunda gerekenleri yapmalarını isteyeceğiz" diye konuştu.

İki ülkedeki teröristlerin iadesini isteyeceklerini vurgulayan Bozdağ, "Finlandiya'da 6 PKK'lı, 6 FETÖ'cü, İsveç'te 10 FETÖ'cü, 11 PKK'lının dosyaları bekliyor. Mutabakattan sonra bunların iadesi hususunu yeniden yazacağız ve hatırlatacağız" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN