Son dakika... Artvin'de eğitime 2 gün kar tatili

Son dakika... Artvin'de eğitime 2 gün kar tatili

Artvin'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Kentte etkili olan yoğun kar nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı, kar lastiği ve zinciri olmayan araçların şehre girişine izin verilmedi.

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi. Yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde yarın ve 14 Şubat Cuma günü ilk ve orta dereceli okullar, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim öğretime 2 gün ara verildiği bildirilen açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bu tarihlerde izinli sayılacağı kaydedildi.

YOĞUN KAR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ


Akşam saatlerinde başlayan kar nedeniyle trafikte aksamalar olurken, bazı araçların kayması sonucu maddi hasarlı trafik kazaları yaşandı.

Trafik ekipleri, sıkışan trafiği rahatlatmak için merkezindeki bazı noktalarda yönlendirmeler yaparken, belediye ekipleri de ana yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışması başlattı. Kar lastiği ve zinciri olmayan araçların şehre girişine izin verilmezken, vatandaşlar ve çocuklar ise karın keyfini kar topu oynayarak ve kızakla kayarak çıkardı.

Artvin Belediyesi zabıta ekipleri de kar nedeniyle sürücülerin zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, çıkanların da dikkatli olmaları konusunda anons yaparak vatandaşları uyardı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN