Son dakika! İki bakan art arda duyurdu! Aşılamada yeni aşamaya geçildi

Son dakika! İki bakan art arda duyurdu! Aşılamada yeni aşamaya geçildi

Son dakika haberi... Aşı kampanyasında yeni bir aşamaya geçildi. Bakan Selçuk ve Bakan Koca, sosyal medya üzerinden 40 yaş üzeri öğretmenler ile okul çalışanları için aşı randevuların açıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni bir aşamaya geçildiğini ve 40 yaş ve üzerindeki öğretmenler ile  okul çalışanlarının randevuların açıldığını duyurdu. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Selçuk,  "Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor. Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı.Şu ana kadar 752 bin 600 mesai arkadaşımız için aşı olma imkânı sağlandı. Randevularınızı e-Nabız'dan alabilirsiniz. Sağlıkla..." ifadelerini kullandı. 

 

 

"YENİ BİR AŞAMAYA GEÇİYORUZ"

Bakan Koca da aşılama sürecinde yeni gruba geçildiğini şu ifadelerle aktardı:

Bugün aşı kampanyasında yeni bir aşamaya geçiyoruz. Yaş sınırlaması olmaksızın tüm ilköğretim öğretmenlerimizi aşı programına almıştık. Şimdi ise 40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenlerimizi aşılamaya başlıyoruz.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN