Son dakika! Bursa'da polis memuru öğretmen ve müdürü vurdu

Son dakika! Bursa'da polis memuru öğretmen ve müdürü vurdu

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru olduğu öne sürülen bir veli, tartıştığı okul müdüresi ve öğretmeni silahla yaraladı. Yaralı eğitmenler hastaneye kaldırıldı.

Bursa’da çocuğunun sınıfı değiştirilen bir polis memuru, tartıştığı okulun müdiresi ile bir müdür yardımcısını silahla yaraladı. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde çalışan polis memuru İlhan Özcan meslektaşları tarafından gözaltına alınırken, olaydan hemen sonra açığa alındı. Minik öğrenciler olayı gözyaşları ile anlatırken, okul tatil edildi.

18-04/11/bur.jpg

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulu’nda çocuğu öğrenim gören bir polis memuru sabah 09.30 sıralarında okula geldi. Çocuğunun sınıfı değiştirilen Özcan, Okul müdiresi Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya başladı. Özcan tartışma sonrası silahını peşpeşe ateşledi. Müdire ve yardımcısı ayaklarından yaralandılar.

Öğrenciler dehşet anlarını anlattı

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Taş ve Delibaş hemen yakındaki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Özcan ise Cinayet Bürosu’nda görevli meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Öfkeli polis, Emniyet Müdürü’nün talimatıyla açığa alındı.

18-04/11/bur4.jpg

Dehşeti yaşayan öğrenciler ise gözyaşları içinde olayı anlattılar. Olay sebebiyle okul tatil edilirken, veliler olayı gerçekleştiren polis memurunun ailesine tepki gösterdiler.

18-04/11/mudd.jpg

Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de okula gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bugün ise okulda müsamere olduğu ve öğrencilerin ve velilerin de büyük panik yaşadıkları öğrenildi.

Halen soruşturma sürürken, gözaltındaki polis memurunun ifadesinin alınacağı bildirildi.

18-04/11/bur3.jpg

 

 

BURSA/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN