Son dakika! Çanakkale'de 4.1 büyüklüğünde depremle sallandı

Son dakika! Çanakkale'de 4.1 büyüklüğünde depremle sallandı

Son dakika haberi... Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 22.48'de Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 4.1 olarak AFAD ise 3.9 olarak açıkladı.

BİGA BİR KEZ DAHA SALLANDI

Çanakkale'nin Biga ilçesi, gece yarısı meydana gelen ikinci depremle bir kez daha sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 00.33'te yine merkez üssü Biga'da 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 7.2 kilometre derinliğindeki deprem, ilk belirlemelere göre ilçede yıkıma neden olmazken, vatandaşlar endişe yaşadı.

İkinci deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü  tarafından ise 4.1 büyüklüğünde duyuruldu. Kandilli depremin derinliğini ise 9 skilometre olarak açıkladı.

SON DEPREMLER 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN