Canan Kaftancıoğlu duyurdu: CHP yarın Atatürk Havalimanı'na gidiyor

Canan Kaftancıoğlu duyurdu: CHP yarın Atatürk Havalimanı'na gidiyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı hakkında yaptığı paylaşımda çağrıda bulundu. Kaftancıoğlu, "Yarın saat: 11.00’de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nın yıkılmaya başlandığını açıklamıştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nın yıkılmaya başlanmasının ardından yaptığı paylaşımla havalimanının ilk fidanlarıyla buluşmak için "gün saydığını" belirtti. Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla bir fidan dikim töreni yapılacağını açıkladı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NA GİDİYORUZ

Atatürk Havalimanı’nın yıkım çalışmasına başlanması tartışmalara yol açarken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yarın saat: 11.00’de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kapatılan Atatürk Havalimanı ile ilgili, "Heba olmasına izin vermeyeceğiz. 2023’ten sonra açacağız" demişti.

İmamoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti. Zaten oranın kuzey ve güney pistinin millet bahçesi olarak yapılması için işe başlanıyor" şeklinde yanıt vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN