Son dakika! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüşecek

Son dakika! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüşecek

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.30'da Muharrem İnce ile görüşecek.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin bugün saat 17.30'da bir araya geleceğini duyurdu.

Canova canlı yayında şu bilgileri aktardı:

"Önemli bir görüşme. ‘Külliyeye çıkan CHP’li’ iddiası üzerine CHP’de tartışmalı günler yaşanmıştı. Dolayısıyla o günlerin ardından iki ismin bugün randevulaşarak bir araya gelmesi siyasi anlamda da önemli. Edindiğim bilgilere göre yaklaşık 10-15 gün önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İnce’nin annesini hastanede ziyaret etti. Orada iki isim lk kez yüzyüze gelmiş oldular ve orada görüşme kararı kararı alındı. Bugün de saat 17.30’da CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecekler."

BEŞTEPE'YE GİDEN CHP'Lİ İDDİASI

Kasım 2019’da ortaya atılan 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen CHP’li kim?' iddiası sonrası bir takım hareketli günler yaşanmıştı. Sözcü Gazetesi’nden Rahmi Turan gündeme taşımıştı. Sonra da haber kaynağının Talat Atilla olduğunu öne sürmüştü. Her iki tarafın yaptığı açıklamalar sonunda da Cumhurbaşkanı ile görüştüğü iddia edilen ismin yine Muharrem İnce olduğu iddia edildi ama hem İnce hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan bu iddiaları yalanlamıştı.

Muharrem İnce o dönem parti yönetimine de tepkisini ifade etmişti. Çünkü haberin kaynağının CHP Genel Merkezi olduğu iddiaları vardı. Hatta Muharrem İnce, 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğu akşamdan bu yana bir iftira ve komplo ile karşı karşıyayım.' ifadesini kullanmıştı. CHP içindeki bir ekibi 'kumpasçı' olarak nitelendirmişti. 'CHP kendi ayağındaki bu prangayı kırmadığı sürece temiz siyaset yolunda yürümesi imkansız hale gelecektir.' ifadesini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN