Son dakika! CNN Türk ambargosunu delen CHP'lilere ihraç istemi

Son dakika! CNN Türk ambargosunu delen CHP'lilere ihraç istemi

Son dakika haberi... CHP'li Ümit Kocasakal ile Mehmet Sevigen'in CNN Türk yayınına katıldıkları gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildikleri belirtildi.

CHP, boykot kararına rağmen CNN Türk'te programa katılan Ümit Kocasakal ile Mehmet Sevigen'i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

NE OLMUŞTU?

CHP, 6 Şubat'ta CNN Türk'ü boykot kararı aldığını açıklamış, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan "Hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, tuzaklarını boşa çıkartacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza bu kanalı izlememelerini tavsiye ediyoruz" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kararın, Demirören Grubu yönetimindeki CNN Türk'te sürekli ve kasıtlı olarak parti aleyhine yayın yapılması nedeniyle alındığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN