Erdoğan'dan Diyarbakır annelerine: Mücadeleniz tarihe altın harflerle yazıldı

Erdoğan'dan Diyarbakır annelerine: Mücadeleniz tarihe altın harflerle yazıldı

Diyarbakır Annelerinin evlat nöbetinin 1000. günü dolayısıyla düzenlenen programa telefonla katılarak ailelere hitap eden Erdoğan, "Mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Terör örgütü artık meydanın boş kalmadığını bildiği için evlatlarımıza artık öyle kolayca olta atamıyor. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.'' dedi.

Diyarbakır annelerinin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi bin gündür devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlat nöbetinin 1000. günü dolayısıyla düzenlenen programda telefonla Diyarbakır annelerine seslendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı programda 'HDP kalleştir, Türk Kürt kardeştir' sloganları atıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bundan tam bin gün önce başlayan mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Terör örgütü artık meydanın boş kalmadığını bildiği için evlatlarımıza artık öyle kolayca olta atamıyor. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Sizler anne yüreğinden daha güçlü bir organizasyon daha güçlü bir silah olmadığını bir kez daha kanıtladınız.

Diyarbakır'da ve diğer şehirlerde annelerin verdiği mücadeleyi sınırlarımız ötesinde verdiğimiz operasyonlarla tamamlıyoruz.

Örgüte katılımın neredeyse sıfır düzeyinde inmesinde askerlerimiz kadar sizlerin mücadeleleriniz de etkili oldu. Artık çocuklarımızı kandıramayan mevcut elemanlarını saflarında tutamayan terör örgütünün faaliyet sahalarını da birer birer kapatıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN