Son dakika! Devlet Bahçeli’nin sağlık duru mu nasıl? Bahçeli hastaneye mi kaldırıldı?

Son dakika! Devlet Bahçeli’nin sağlık duru mu nasıl? Bahçeli hastaneye mi kaldırıldı?

Gelen son dakika haberine göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı. Ancak kısa süre sonra bu haberin gerçeği yansıtmadığı ve rutin kontroller için hastaneye gittiği öğrenildi. Peki Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu nasıl ve neden hastaneye kaldırıldı? İşte detaylar…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı haberi son dakika olarak duyurulmuştu. Habertürk’ün paylaştığı ilk haber bu yönde yayılırken, daha sonra olayın rutin kontrollerden ibaret olduğu açıklandı. Peki Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumu nasıl? Tüm bu gelişmeler haberimizde…

‘DEVLET BAHÇELİ HASTANEYE KALDIRILDI’ İDDİASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı iddiası sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Haberi ilk duyanlar, şaşkınlığını gizleyemedi. Ancak son gelen haberde rutin kontrollerden dolayı Bahçeli’nin hastaneye gittiği açıklandı.

BAHÇELİ İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BAHÇELİ'NİN DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yok. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır” dedi.

Mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye başvuran MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Semih Yalçın, “Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır. Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN