Son dakika | Enkazdaki bir anne ve kucağındaki çocuk canlı olarak kurtarıldı

Son dakika | Enkazdaki bir anne ve kucağındaki çocuk canlı olarak kurtarıldı

Son dakika gelişmesi... Elazığ ve Malatya'yı vuran depremin 23. saatinde enkaz altında bir anne, kucağında çocuğuyla beraber kurtarıldı. Kurtarma anına ait görüntülerde yaşanan diyaloglar, görevlilerin ve enkaz altında kalanların yaşadığı zorlukları saniye saniye izleyenlere yaşattı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ekipler 23 saatin sonunda bir kadın ve çocuğuna ulaştı. Uzun uğraşlar sonucu anne kucağında çocuğuyla enkaz altından çıkarıldı.

İŞTE KURTARMA GÖRÜNTÜLERİ


Anne ve kucağındaki çocuğun kurtarıldığığı görüntülerde, tüyler ürperten diyaloglar yaşandı. Kurtarma ekibindeki personele "Ne olur çabuk olun. Kucağımda çocuğum var" diye seslenen anneye yardım eli gecikmeden ulaştı. 

MUCİZE KURTULUŞ

24. saat sonra ise bir mucize haberi daha geldi. Elazığ'da Jandarma arama kurtarma ekipleri, enkaz altından 2.5 yaşında bir çocuk kurtardı.

Uzun uğraşlar sonucu anne kucağında çocuğuyla enkaz altından çıkarıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN