Son dakika! Erdoğan milyonları ilgilendiren kanunu onayladı

Son dakika! Erdoğan milyonları ilgilendiren kanunu onayladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uyum yasaları, emeklilere ikramiye ödenmesi ve 20 yeni üniversite kurulmasını öngören kanunu onayladı.

TBMM Genel Kurulunda, "Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere dini bayramlar öncesi ikramiye ödenmesi, imar barışı" gibi düzenlemeleri de içeren tasarı yasalaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere dini bayramlar öncesi ikramiye ödenmesi gibi düzenlemeleri içeren kanunu onayladı.

Vergi prim borçları, trafik cezaları, otoyol köprü geçiş cezaları gibi kamuya olan borçlar yeniden yapılandırılacak.

Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında 1000'er lira ikramiye verilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumundan aylık alan;

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri, Şehit yakını ve gaziler, Vazife ve Harp Malullüğü aylığı alan er-erbaşlar, Geçici köy korucuları, Şeref aylığı sahipleri, Şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal savaşı gazileri Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller İle bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesi alabilecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN