Son dakika! Erdoğan Putin ile görüşecek

Son dakika! Erdoğan Putin ile görüşecek

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Pakistan’ın başkenti İslamabad’da Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi ile görüştü. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazartesi günü Rusya Devler Başkanı Putin'in görüşeceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib operasyonu hazırlığı konusunda açıklamada bulunarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"En son Tahran zirvesinde de çabalar sarf ettik. Son günlerde farklı ülkeler ve Suriye'deki aktörlerle temastayız."

"Burada terörle mücadelede görev almaya hazırız. Siyasi çözüm istiyoruz, işbirliğine hazırız. Ama burada terörle mücadele kisvesi altında, kadın, çocuk, sivil kim varsa saldırılmasına karşıyız."

"Biz temaslarımızı devam ettireceğiz ve önümüzdeki günlerde İran ve Rusya ile görüşmeleri sürdüreceğiz. Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir görüşme gerçekleştirecek."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN