Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik

Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı seçilen Abdullatif Reşid ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek kendisini tebrik etti. Erdoğan, görüşmede "komşu Irak'ın huzur, istikrar ve selametini Türkiye'den ayrı tutmadıklarını" ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Abdullatif Reşid'i tebrik etti.

1-002.jpgIrak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid

'IRAK'IN SELAMETİNİ TÜRKİYE'DEN AYRI TUTMUYORUZ'

Görüşmede, komşu Irak'ın huzur, istikrar ve selametini Türkiye'den ayrı tutmadıklarını belirten Erdoğan, ilişkilerin bölgesel güvenlik, istikrar ve refaha katkıda bulunacak şekilde her alanda geliştirilmesi için gayretlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN