Son dakika haberi: Malatya seçim sonuçları 2018! İşte Malatya partilerin oy oranları

Son dakika haberi: Malatya seçim sonuçları 2018! İşte Malatya partilerin oy oranları

Oylar sayıl Malatya seçim sonuçları ne? Hangi parti önde? Cumhur İttifakı, Millet İttifakı Malatya oy oranları ne? Detaylar sürekli güncellenen sayfamızda! Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya'nın tercihi ne oldu? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener ne kadar oy aldı? İşte tüm yönleriyle Malatya seçim sonucu...

24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken Malatya seçim sonuçları da merak ediliyor. Doğu Anadolu bölgesinin önemli kentlerinden olan Malatya'da hangi ittifak önde. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı oy oranları ne? Oy kullanan yaklaşık 500 bin seçmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener'den hangisini tercih etti? Tüm bu soruların cevabı sürekli güncelenen sayfamızda... 

CUMHUR BAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİĞİ SEÇİM SONUCU MALATYA

Malatya'da 1.912 sandıkta toplam 534.774 seçmen oy kullandı. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 67.7 oy alarak 6 milletvekilinden 5'ini aldığı Malatya'da 24 Haziran'da nasıl bir tablo ortaya çıkağı da merak ediliyor. Çünkü İYİ Parti faktörü ve Saadet Partisi'nin de Millet İttifakı içinde olması, baraj angelinin bulunmaması birçok ilde olduğu gimi Malatya seçim sonuçlarına etki edebilir. Aşağıdaki linke tıklayarak ya da bu sayfada kalarak Malatya seçim sonuçlarını, partilerin, ittifakların oy oranlarını ve Malatyalıların Cumhurbaşkanı seçim sonucunu öğrenebilirsiniz. 

 18-06/15/malatya-2018-secim.jpg

MALATYA SEÇİM SONUÇLARI

Malatya'da 7 Haziran seçimlerinde AK PARTİ yüzde 67,72 ile 308.4242, CHP yüzde 15,31ile 69.7213, MHP yüzde 9,24 ile 42.0774, HDP yüzde 5,60ile 25.4915 ve BBP yüzde 0,63 ile 2.878 seçmenden oy aldı. 

Daha sonra yapılan 1 Kasım 2015 seçimlerinde ise sonuçlar değişti. AK Partı yüzde 67.7, CHP 15,3 MHP ise 9.7 oy aldı. İşte diğer sonuçlar: 

18-06/15/malatya-secim.jpg 

MALATYA'DA MİLLETVEKİLİ SEÇİLENLER

1 Kasım 2015 seçim sonuçlarına göre Malatya'da milltvekili dağılımı şöyle oldu:

AK Parti:

Öznur Çalık

Taha Özhan

Mustafa Şahin

Nurettin Yaşar

Bülent Tüfenkci

CHP:

Veli Ağbaba

Bülent Tüfenkci

Öznur Çalık

Ahmet Çakır

Hakan Kahtalı

Selahattin Barış Palandöken

Vahit Atalan

CHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Veli Ağbaba

Hulisi Porgalı

Soner Gökçe

Berna Karadaş

Emin Dönmez

Mahmut Akbıyık

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

MEHMET CELAL FENDOĞLU LİSE TURİZM VE OTELCİLİK

ÖMER EKİCİ LİSE İŞ ADAMI

BURHAN COŞKUN DOKTORA AKADEMİSYEN

ADİL ZEREYLİ ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU

AYSEL YÜZER ÜNİVERSİTE EMEKLİ

BEKİR ENES ÇAPAROĞLU LİSE ÖĞRENCİ

İYİ PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ali Bilici

Hacı Mehmet Turfanda

Şule Gürsoy

Sahra Karahan Erguvan

Muhammet Afşin Arıkan

Özgür Bozkurt

 

MALATYA HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

24 Haziran seçimlerinde hakkında kesinleşmiş ceza bulunan tutuklu isimler tekrar aday gösterilmedi. Bu isimler arasında eski Eş Başkan Figen Yüksekdağ, Ferhat Encü ve Abdullah Zeydan yer alıyor. Selahattin Demirtaş da cumhurbaşkanı adayı olduğu için milletvekilliğine aday gösterilmedi.

Mehmet Tuncel

Jiyan Taş 

Kemal Gedik

Fatma alataş

Hüseyin Kılıç

Sinan Öztürk 

MALATYA SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 

Mehmet Kaya Asiltürk 

Abuze Göğüs

Yunus Savaş

Mustafa Parlakyıldız

Muhammet İkbal Yıldız

Adnan Özdemir 

İLÇE İLÇE MALATYA SEÇİM SONUÇLARI 2018

Malatya'ın 13 ilçesinin seçim sonuçlarını ve oy dağılımını karar.com'dan sizlere aktarıyoruz. Hangi ilçeden ne kadar oyun kime verildiğini görmek ve detaylı bilgileri görüntülemek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. 

Akçadağ seçim sonuçları

Arapgir seçim sonuçları

Arguvan seçim sonuçları

Battalgazi seçim sonuçları

Darende seçim sonuçları

Doğanşehir seçim sonuçları

Doğanyol seçim sonuçları

Hekimhan seçim sonuçları

Kale seçim sonuçları 

Kuluncak seçim sonuçları

Pütürge seçim sonuçları

Yazıhan seçim sonuçları

Yeşilyurt seçim sonuçları

18-06/24/18.JPG

VELİ AĞBABA OYUNU KULLANDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu Malatya'da kullandı.

Abdullah Eriş İlkokuluna gelen Ağababa, 1293 numaralı sandıkta oyunu verdi ve vatandaşlar ile sandık görevlileriyle bir süre sohbet etti. 

Oy verme işleminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Ağbaba, her vatandaş gibi kendisinin de sandığa gittiğini dile getirerek, seçimlerin memlekete hayırlı olmasını diledi.

Ağbaba, Türkiye'nin hak ettiği görkemli günlere tekrar kavuşacağını belirterek, "Çağdaş uygarlıkların yaşandığı, demokrasinin hayat bulduğu, yargı bağımsızlığının, kuvvetler ayrılığının olduğu bir ülkeyi istiyoruz. Hiç kimsenin birbirinin siyasi görüşünden dolayı zorlanmadığı, baskı altında olmadığı bir Türkiye'yi hayal ediyoruz. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kentteki bazı sandıklarda CHP'li müşahitlere zorluk çıkarıldığını iddia eden Ağbaba, bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerini ekledi. 

18-06/24/17-1529850370.jpg

KATILIM YÜZDE 90'LARDA OLACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık eşi Kenan Çalık ile Battalgazi ilçesine bağlı Malatya Anadolu Lisesi'ndeki 1074 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

18-06/15/1.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

TBMM ile cumhurbaşkanı seçimleri 5 yılda bir aynı gün yapılacak.

TBMM’nin görevleri ve yetkileri; "kanun koymak, değiştirmek ve kaldırmak, bütçe ve kesin hesap kanun tekliflerini görüşmek ve kabul etmek, para basılmasına ve savaş ilanına karar vermek, milletlerarası antlaşmaların onaylanmasını uygun bulmak, Meclis üye tam sayısının 5’te 3 çoğunluğunun kararı ile genel ve özel af ilanına karar vermek, anayasanın diğer maddelerinde öngörülen yetkileri kullanmak ve görevleri yerine getirmek" olacak.

TBMM, Meclis araştırması, genel görüşme, Meclis soruşturması ve yazılı soru yollarıyla bilgi edinme ve denetleme yetkisini kullanacak, ancak gensoru denetleme yetkisinden çıkarılacak.

Cumhurbaşkanının partisiyle ilişiği kesilmeyecek.

Cumhurbaşkanının görev süresi 5 yıl olacak. Bir kişi en fazla iki kez cumhurbaşkanı seçilebilecek.

Cumhurbaşkanına "Devlet Başkanı" sıfatı getirilecek ve yürütme yetkisi de verilecek.

Cumhurbaşkanı, kanunları yayımlayacak ve kanunları tekrar görüşülmek üzere TBMM’ye geri gönderecek. Kanunların, TBMM İçtüzüğü’nün tümünün veya belirli hükümlerinin anayasaya şekil veya esas bakımından aykırı oldukları gerekçesiyle Anayasa Mahkemesinde iptal davası açacak.

Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı yardımcıları ile bakanları atayacak ve görevlerine son verecek; üst düzey kamu yöneticilerini atayacak, görevlerine son verecek ve bunların atanmalarına ilişkin usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı, anayasa değişikliklerine ilişkin kanunları gerekli gördüğü takdirde halk oyuna sunacak.

Cumhurbaşkanı, yürütme yetkisine ilişkin konularda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilecek.

Cumhurbaşkanı, kanunların uygulanmasını sağlamak üzere ve bunlara aykırı olmamak şartıyla yönetmelikler çıkarabilecek. 

Cumhurbaşkanı hakkında, bir suç işlediği iddiasıyla TBMM üye tam sayısının salt çoğunluğunun vereceği önergeyle soruşturma açılması istenebilecek; Meclis, üye tam sayısının 3’te 2’sinin gizli oyuyla Yüce Divana sevk kararı alabilecek. Hakkında soruşturma açılmasına karar verilen cumhurbaşkanı seçim kararı alamayacak.

Cumhurbaşkanı, bir veya daha fazla cumhurbaşkanı yardımcısı atayabilecek.

Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip olanlar arasından cumhurbaşkanı tarafından atanacak ve görevden alınacak. Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar TBMM’de ant içecek. Milletvekilleri, cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakan olarak atanırlarsa üyelikleri sona erecek.

Bakanlıkların kurulması, kaldırılması, görevleri ve yetkileri ile teşkilat yapısı ile merkez ve taşra teşkilatlarının kurulması Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile düzenlenecek.

Meclis, üye tam sayısının 5’te 3 çoğunluğu ile seçimlerin yenilenmesine karar verebilecek; TBMM genel seçimi ile cumhurbaşkanı seçimi birlikte gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanının, seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde de TBMM genel seçimi ile cumhurbaşkanı seçimi birlikte yapılacak.

Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis, seçimlerin yenilenmesine karar verirse cumhurbaşkanı bir kez daha aday olabilecek.

Cumhurbaşkanı gerekli durumlarda OHAL ilan edebilecek.

Bütçeyi Cumhurbaşkanı Meclise sunacak. Yeni sistemde, Bakanlar Kurulu olmayacak.

Genelkurmay Başkanı da cumhurbaşkanınca atanacak.

18-06/15/malatya.jpg

MALATYA HAKKINDA KISA BİLGİ

Doğusunda Elazığ, kuzeyinde Erzincan, kuzey ve kuzeybatısında Sivas, batısında Kahramanmaraş ve Sivas, güneyinde Adıyaman, güneydoğusunda Diyarbakır bulunan bir ilimizdir Malatya. 

Coğrafi konumu:  38°  45′ ve   39° 08′ doğu boylamları ile  37°  54′ ve 39°  03′ kuzey enlemleri arasında yer alır.

Yüzölçümü: 12 313 km².

İlçeleri: Akçadağ, Arapkir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Potürge, Yeşilyurt.

Toprakları: %45,5 dağlar,  %41,6 platolar,  %12,9 ovalar.

Ovaları: Malatya ovası, Doğanşehir ovası, İzoli ovaları, Erhaçdüzü, Arga yazısı, Ören yazısı, Mandra yazısı, Tafta yazısı, Milli yazısı, Miğde düzü,  Çapıtlı yazısı, Yazıhan düzü, Diştrik yazısı, Arguvan yazısı, Süngü ovası.

Akarsuları: Tohma suyu, Kuru çay,  Fırat nehri,  Sürgü çayı.

Bitki örtüsü: Doğal bitki örtüsü yoktur. Yer yer bozkırlara rastlanır. Ormanları meşe,  bodur ardıç, kızılçam, söğüt ve kavak ağaçlarından meydana gelir.

Adı nereden gelmiştir: Malatya adı Hititler döneminden gelmektedir. Kentin bu dönemde Maldive diye anıldığı sonraları Melitla, Melid, Melide ve Maliktu şeklinde kullanıldığı, Roma döneminde Melitene’ye dönüştüğü sanılmaktadır. Bu ad günümüze değin değişerek “Malatya” biçimine gelmiştir.

Tarihi ve doğal güzellikleri: Horata subaşı, Gündüzbeyi subaşı, Sürgü pınarbaşı, Arslantepe, Değirmentepe höyüğü, Eski Malatya kalesi, Melik Sunullah cami, Köprülü Mehmet Paşa cami, Sadrazam külliyesi, Bedesten, Hasan Paşa hamamı.

Oylar sayıl Malatya seçim sonuçları ne? Hangi parti önde? Cumhur İttifakı, Millet İttifakı Malatya oy oranları ne? Detaylar sürekli güncellenen sayfamızda! Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya'nın tercihi ne oldu? Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener ne kadar oy aldı?  İşte tüm yönleriyle Malatya seçim sonucu...

18-06/23/il-il-24-haziran-secim-sonuclari.jpg

İL İL 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANLIĞI VE 27. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

AKÇADAĞ

Toplam Sandık:106
Toplam Seçmen:20.804
Açılan Sandık:21
Açılan Sandık Oranı:% 19,81
Kullanılan Oy:3.358
Geçerli Oy:3.324
Katılım Oranı:% 84,35

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 67,032.228
  AK PARTİ:% 43,21.436
  MHP:% 23,83792
MİLLET İTTİFAKI:% 22,2738
  CHP:% 17,06567
  İYİ PARTİ:% 4,72157
  SAADET PARTİSİ:% 0,4214
HDP:% 10,05334
DİĞER:% 0,6321
HÜDA PAR:% 0,062
VATAN PARTİSİ:% 0,031

ARAPGİR

Toplam Sandık:70
Toplam Seçmen:8.262
Açılan Sandık:22
Açılan Sandık Oranı:% 31,43
Kullanılan Oy:1.996
Geçerli Oy:1.949
Katılım Oranı:% 87,97

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 61,831.205
  AK PARTİ:% 46,95915
  MHP:% 14,88290
MİLLET İTTİFAKI:% 31,76619
  CHP:% 25,71501
  İYİ PARTİ:% 5,0899
  SAADET PARTİSİ:% 0,9719
HDP:% 5,59109
DİĞER:% 0,7214
HÜDA PAR:% 0,051
VATAN PARTİSİ:% 0,051

ARGUVAN

Toplam Sandık:51
Toplam Seçmen:6.383
Açılan Sandık:6
Açılan Sandık Oranı:% 11,76
Kullanılan Oy:463
Geçerli Oy:463
Katılım Oranı:% 99,78

 

  Oy OranıOy Sayısı
MİLLET İTTİFAKI:% 56,59262
  CHP:% 55,94259
  İYİ PARTİ:% 0,432
  SAADET PARTİSİ:% 0,221
HDP:% 27,43127
CUMHUR İTTİFAKI:% 11,2352
  AK PARTİ:% 9,544
  MHP:% 1,738
DİĞER:% 3,6717
HÜDA PAR:% 0,864
VATAN PARTİSİ:% 0,221

BATTALGAZİ

Toplam Sandık:618
Toplam Seçmen:209.180
Açılan Sandık:54
Açılan Sandık Oranı:% 8,74
Kullanılan Oy:11.337
Geçerli Oy:11.256
Katılım Oranı:% 90

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 87,839.886
  AK PARTİ:% 748.330
  MHP:% 13,821.556
MİLLET İTTİFAKI:% 8,27931
  CHP:% 4,46502
  İYİ PARTİ:% 2,18245
  SAADET PARTİSİ:% 1,63184
HDP:% 2,8315
DİĞER:% 0,8494
HÜDA PAR:% 0,2528
VATAN PARTİSİ:% 0,022

DARENDE

Toplam Sandık:98
Toplam Seçmen:19.314
Açılan Sandık:40
Açılan Sandık Oranı:% 40,82
Kullanılan Oy:6.975
Geçerli Oy:6.919
Katılım Oranı:% 86,31

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 84,685.859
  AK PARTİ:% 68,354.729
  MHP:% 16,331.130
MİLLET İTTİFAKI:% 12,98898
  CHP:% 6,65460
  İYİ PARTİ:% 4,81333
  SAADET PARTİSİ:% 1,52105
HDP:% 1,3795
DİĞER:% 0,8861
HÜDA PAR:% 0,064
VATAN PARTİSİ:% 0,032

DOĞANŞEHİR

Toplam Sandık:104
Toplam Seçmen:28.609
Açılan Sandık:7
Açılan Sandık Oranı:% 6,73
Kullanılan Oy:1.043
Geçerli Oy:1.028
Katılım Oranı:% 85,84

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 62,06638
  AK PARTİ:% 46,11474
  MHP:% 15,95164
MİLLET İTTİFAKI:% 31,32322
  CHP:% 17,02175
  İYİ PARTİ:% 11,19115
  SAADET PARTİSİ:% 3,1132
HDP:% 5,6458
HÜDA PAR:% 0,586
VATAN PARTİSİ:% 0,394

DOĞANYOL

Toplam Sandık:19
Toplam Seçmen:3.084
Açılan Sandık:15
Açılan Sandık Oranı:% 78,95
Kullanılan Oy:1.394
Geçerli Oy:1.394
Katılım Oranı:% 76,68

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 84,291.175
  AK PARTİ:% 68,51955
  MHP:% 15,78220
MİLLET İTTİFAKI:% 13,06182
  CHP:% 8,68121
  İYİ PARTİ:% 2,8740
  SAADET PARTİSİ:% 1,5121
HDP:% 1,6523
VATAN PARTİSİ:% 0,57
DİĞER:% 0,57

HEKİMHAN

Toplam Sandık:88
Toplam Seçmen:14.735
Açılan Sandık:21
Açılan Sandık Oranı:% 23,86
Kullanılan Oy:2.562
Geçerli Oy:2.543
Katılım Oranı:% 93,27

 

  Oy OranıOy Sayısı
MİLLET İTTİFAKI:% 56,821.445
  CHP:% 47,51.208
  İYİ PARTİ:% 5,54141
  SAADET PARTİSİ:% 3,7896
CUMHUR İTTİFAKI:% 32,6829
  AK PARTİ:% 24,34619
  MHP:% 8,26210
DİĞER:% 5,31135
HDP:% 4,95126
HÜDA PAR:% 0,164
VATAN PARTİSİ:% 0,164

KALE

Toplam Sandık:29
Toplam Seçmen:4.461
Açılan Sandık:22
Açılan Sandık Oranı:% 75,86
Kullanılan Oy:2.867
Geçerli Oy:2.857
Katılım Oranı:% 95,22

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 89,812.566
  AK PARTİ:% 79,382.268
  MHP:% 10,43298
MİLLET İTTİFAKI:% 8,44241
  CHP:% 6,41183
  İYİ PARTİ:% 1,6146
  SAADET PARTİSİ:% 0,4212
DİĞER:% 0,8123
HDP:% 0,6318
HÜDA PAR:% 0,329

KULUNCAK

Toplam Sandık:32
Toplam Seçmen:5.996
Açılan Sandık:15
Açılan Sandık Oranı:% 46,88
Kullanılan Oy:1.959
Geçerli Oy:1.959
Katılım Oranı:% 87,11

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 62,581.226
  AK PARTİ:% 47,06922
  MHP:% 15,52304
MİLLET İTTİFAKI:% 30,53598
  CHP:% 26,29515
  İYİ PARTİ:% 3,7373
  SAADET PARTİSİ:% 0,5110
HDP:% 4,5489
DİĞER:% 2,3546

PÜTÜRGE

Toplam Sandık:90
Toplam Seçmen:11.081
Açılan Sandık:22
Açılan Sandık Oranı:% 24,44
Kullanılan Oy:2.226
Geçerli Oy:2.217
Katılım Oranı:% 79,27

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 93,642.076
  AK PARTİ:% 83,541.852
  MHP:% 10,1224
MİLLET İTTİFAKI:% 4,78106
  CHP:% 2,0345
  İYİ PARTİ:% 1,7639
  SAADET PARTİSİ:% 0,9922
DİĞER:% 0,920
HDP:% 0,511
HÜDA PAR:% 0,143
VATAN PARTİSİ:% 0,051

YAZIHAN

Toplam Sandık:44
Toplam Seçmen:9.506
Açılan Sandık:13
Açılan Sandık Oranı:% 29,55
Kullanılan Oy:2.079
Geçerli Oy:2.053
Katılım Oranı:% 84,82

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 69,221.421
  AK PARTİ:% 52,71.082
  MHP:% 16,51339
HDP:% 15,73323
MİLLET İTTİFAKI:% 13,88285
  CHP:% 11,45235
  İYİ PARTİ:% 1,837
  SAADET PARTİSİ:% 0,6313
DİĞER:% 0,8818
HÜDA PAR:% 0,245
VATAN PARTİSİ:% 0,051

YEŞİLYURT

Toplam Sandık:628
Toplam Seçmen:213.934
Açılan Sandık:53
Açılan Sandık Oranı:% 8,44
Kullanılan Oy:12.563
Geçerli Oy:12.419
Katılım Oranı:% 90,09

 

  Oy OranıOy Sayısı
CUMHUR İTTİFAKI:% 68,638.523
  AK PARTİ:% 54,476.765
  MHP:% 14,161.758
MİLLET İTTİFAKI:% 20,162.504
  CHP:% 16,822.089
  İYİ PARTİ:% 2,43302
  SAADET PARTİSİ:% 0,91113
HDP:% 6,06753
DİĞER:% 4,41548
HÜDA PAR:% 0,6986
VATAN PARTİSİ:% 0,045

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN