Haliç'te metrobüste yangın!

Haliç köprüsü üzerinde bir metrobüsün motorunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yolcular tahliye edilirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Haliç Köprüsü çıkışında Şişli yönüne doğru giden bir metrobüsün motorunda yangın çıktı. Yolcular tahliye edildi. Yangın olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangında motor bölümü alev alan metrobüsten yoğun duman yükseldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ekipler, soğutma çalışmalarını tamamladı.4935612.jpg

Çalışmalar sırasında metrobüs yolunda trafik akışı Beylikdüzü yönünde devam ederken Mecidiyeköy istikametinde ise uzun araç kuyruğu oluştu. Araç yoğunluğunun azaltılması için metrobüs hattında ulaşım, tek şeritten sırayla her iki yönde sağlandı.

4935614.jpg​​​​​​​

Bu arada yangın Haliç Köprüsü'nde de araç yoğunluğuna neden oldu.

4936070.jpg

İETT ekiplerince metrobüsün kaldırıldığı yolda temizleme çalışması yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN