Son dakika! İstifa eden Burhanettin Kocamaz'a MHP'den sert tepki

Son dakika! İstifa eden Burhanettin Kocamaz'a MHP'den sert tepki

Partisinden istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a MHP’den sert tepki. MHP’den yapılan yazılı açıklamada, “Partimizden aday gösterilmediği için istifa etti. Belediye başkanlığından da istifa etmelidir” denildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 50 yıldır aktif siyaset yürüttüğü MHP'den istifa ettiğini duyurmuştu. Kocamaz, "MHP çatısı altında hizmet üretmenin ortadan kalktığı ve adeta çek git denildiği bir dönemde rahmetli Başbuğ'a olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere, hayatımın en zor kararını veriyor ve 50 yıllık içinde bulunduğum MHP'den istifa ediyorum" açıklaması yapmıştı. 

İYİ Parti'ye geçeceği konuşulan Kocamaz'ın istifasına MHP'den sert tepki geldi. 

Partiden yapılan açıklamada Kocamaz'ın aday gösterilmediği için istifa ettiği, belediye başkanlığı görevini de bırakması gerektiği belirtildi. 

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN